vineri, 5 iulie 2013

Nume interesante

           S-a afişat ierarhia la nivel judeţean pentru admiterea la liceu... şi nu m-am putut opri să nu mă uit la nume (şi să râd de unele nume).
Aşa că am selectat câteva nume şi o să le comentez. Pentru ăştia care au de spus ceva, cum că nu ar trebui să râd de numele oamenilor, să nu citească mai departe.

          Pe ăsta chiar nu pot să-l pun fără prenume şi iniţiala tatălui, deci chiar nu pot pentru că altfel nu ar mai avea haz: Ion I. Ion. A fost făcut la beţie şi nu au ştiu ce nume să-i pună? Pe ta-su îl cheamă tot Ion? Întrebări întrebătoare...

         Pe altul îl cheamă Ozon şi cred că se simte bine când se vorbeşte despre el din ce în ce mai mult.
Alte nume Axinte, Chelu, Chivu, Doroftei, Năstase, Nuţu.

Belivaca
La ţară, vaca e pe moarte... doi vecini:
- Bă, beli vaca ăsta?
- Nu ştiu măh!

Bocu
Rudă cu Boc probabil...

Bulancea (fată)
- Ce bulane ai[
- Bună, mă numesc Bulancea.

Butiseacă (fată)
- Tu eşti şi buti şi seacă la cap!

Calnegru (băiat)
Licităm pentru el?

Căpăţână (băiat)
Doctorul la naştere:
- Doamnă, copilul dumneavoastră are un cap... foarte... mare.
- Nu degeaba ni se spune Căpăţână.

Coteţ (fată)
- Domnişoara Coteţ, îl luaţi de soţ pe domnul Cocoş?

Geanta sau Geantă (fată)
- Îţi place geanta aia?
- Mda, e o fiţoasă şi o arogantă... şi are nişte haine... De unde şi le ia? De la tomberon?

Gheaur (băiat)
- Ce gheaur... pfiu!
- Păi aşa mă numesc...

Giurgiu (fată)
- Cum te cheamă?
- Giurgiu.
- Nu, nu de unde eşti... cum te cheamă?
- Giurgiu!

Mortu
- Domnul Mortu?
- Prezent.
Altă variantă:
- Ne pare mort, dar Mortu e mort!

Ouatu
Zău că mi-ar fi ruşine după ce a participat ăla la Eurovision să-mi mai afişez numele... Mi-aş schimba numele.

Putanu
Aici am o curiozitate. E "Puţanu" sau "Putanu"?

Rauta (fată)
Răuţa sau Rauta?!
Cont de Facebook:
"Răutza roooar"

Satanoianu
Ceva derivat cu sufix de la Satană?

Udatu (băiat)
- Domnule, v-aţi udat.
- Da, mă numesc Udatu.

Zat (fată)
E Zat, Zât sau Zaţ?!
Îmi place varianta cu "Zât".
Trece o pisică pe lângă tine:
- Zât în mă-ta...
... iar domnişoara să fie în spatele tău...

ACS
Ce nume mai e şi ăsta?!

Taran (băiat)
- Domnule, sunteţi ţăran?
- Da, de ce întrebaţi?

(prenume) Botond
WTF?!

Urzica (fată)
- Ţi-o plăcut urzica?
- Şi încă cum...

Pădure
- Ai fost în pădure?
- Da.
- Şi cum e?
- Dacă ţi-aş spune...

ZSUZSICS S. JOZSEF-ADORJAN
Da, iar un nume întreg, dar nu mă pot abţine. Nu are farmec dacă nu îl pun pe tot. (Ştiu că e de altă naţionalitate, dăştepţilor, dar tot mi se pare interesant).
S-a născut copilu'. Tatăl fericit, bâlbâit şi păcut praf se duce să-şi declare moştenitorul.
- Bună ziua domnule! Cum se va numi copilul?
- Ăăăă... Zsu...zsuz... sics
Şi aşa s-a "născut" acel nume...

4 comentarii:

  1. Nu meriti o salutare. Hai sa iti spun unele chestii, tu ce parere ai? ca ai nume frumos ? Sa zambesc? Nici nu iti vine sa zambesti la ce ai scris tu acolo. In general,cei care jignesc sunt cei care sunt adevaratele victime ale propriilor probleme..:) . Multi care jignesc afirma ca nu le pasa de parerea pe care o au ceilalti despre ei. Dar lor le pasa ca parerea lor sa fie ascultata? Ce-i care jignesc fara sa-si dea seama le dau crezare ca saracii nu au minte si nu am ce sa le fac .Am o parere proastra despre astia care jignesc fara sa-si dea seama , mi-e mila de voi , esti un needucat , lipsa de educatie e cel mai mare handicap! Rusine sa-ti fie!!! .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți dedic o melodie: Șuie Paparude-Aveți sânge în coaie. Dacă aveai, nu te ascundeai în spatele anonimatului, dar se pare că nu ai, pentru că ești un/o frustrat/ă care cred că și-a regăsit numele în această listă pentru că ai dat un search pe Google după numele tău, pentru că altfel nu ajungeai aici sau ai căutat ”nume haioase” și ai dat peste asta și ți s-au excitat ultimii doi neuroni și ai zis să lași și tu un comentariu, ori ai ajuns aici căutând ”cum omori pe cineva”.
      Să știi că am un nume frumos și rușine nu îmi este indiferent ce aș scrie aici. Dacă îmi era rușine, nu mai scriam, dragă Anonimule sau Anonimo.
      Și te-ai gândit tu să-mi predai o mini-lecție de psihologie. Eh, află că nu mă doare nici la cinci metri în spate de părerea unor anonimi supărăcioși care nu știu să ia lucrurile ca pe un pamflet.
      Credeai că dacă îmi lași comentariul ăsta o să bag capul în pământ, o să-mi șterg blogul și o să mă călugăresc?
      Ai greșit enorm. Îmi plac chestiile astea.
      Hai să-ți dau un sfat. Nu mai pierde timpul cu prostii din astea pe net. Mai bine pune mâna pe o carte de gramatică. Învață să pui niște virgule, învață că, în cazul tău, ”cei” se scrie ”cei” și nu ”ce-i”... adică chestii din astea de bun simț, zic eu.

      Ștergere
  2. Nu se merita sa imi scriu numele pe acest blog. In legatura cu "ce-i", din neatentie am gresit dar e bine ca ai sesizat.Stai linistit/a ca nu mi-am regasit numele, nu mai stiu cum am dat de asa zis "blog". Un om care jigneste sufera. Tu vorbesti de bun simt ? Daca aveai bun simt nu mai deschideai acest blog. Pune-te tu il locul lor , si cineva sa rada de numele tau..cum te-ai simti ? Stii care e parerea mea ? Nu poti combate prostia , e nevinovata. Daca ajungi sa te lupti cu conceptiile ilogice si irationale ale stupiditatii,risti sa devii tu insuti ilogic, in unele cazuri. Tu practic ,de ce ai deschis acest "blog"? Ai vrut sa scapi de frustrarea pe care o aveai luata evident de la altcineva?. Ti-o spun fara rautate. Cand vad oameni care jignesc in continuu nu ii privesc ca oameni rai. Nu sunt rai cu mine, nu ma urasc. Il privesc cu mila si incerc sa il ajut daca pot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca să vezi, ce coincidență... atât prima dată, cât și a doua oară :).
      Îmi place că nu mai știi cum ai ajuns pe aici, dar ai revenit, chestie care mă face să-mi dau seama că prezint un anumit interes pentru tine. Dacă nu îți place, pentru ce naiba ai mai revenit? Așa, că nu aveai ce face, nu?
      Bunul-simț nu are nicio legătură cu blogul. Eu consider că am bun-simț, pentru că dacă nu aveam, îți ziceam din primul comentariu că ești un gras, frustrat, onanist și oligofren (dacă ești fată pune toate astea la feminin) care nu are nimic altceva de făcut decât să lase comentarii anonime pe un blog.
      Am deschis blogul pentru frustrați anonimi (așa ca tine)... ca să aibă și ei un loc, acolo, rezervat, unde să se desfășoare și să-și împrăștie dejecțiile pe care le ”gândesc” cu ajutorul creierului de găină refrigerată.
      Nu sunt frustrată, dar comentariile tale mă fac să te consider pe tine frustrat/ă. Fă-mă să înțeleg de ce îmi acorzi atâta importanță...
      Eu nu am nevoie de lecții de viață de la o persoană care nu are nici măcar un gram de tupeu încât să lase un comentariu cu nume, nu anonim. Nu am nevoie de lecții de viață de la o persoană ca tine :).
      Ești pe ”domeniul” meu și, drept urmare, vei juca după cum zic eu. Nu vei mai avea dreptul să comentezi sub protecția anonimatului.
      Consideră că scorul e 1-0, tu pierzându-ți doar timpul pe aici, eu câștigând încă o vizită.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.