luni, 29 iulie 2013

Reîntoarcerea lui Zappy

           După vreo... 12 zile de stat prin alte părţi, m-am întors acasă. Cum am intrat în oraş primul meu gând a fost: "Naşpa oraş!". Dar oricum, m-am bronzat :>.
Am văzut şi o meduză... a naibii de scârboasă. Am aflat şi cât costă o garsonieră în Constanţa, care sunt cele mai bune licee din Constanţa, am mai aflat că Mazăre e un bou care cheltuie banii aiurea... şi alte picanterii din astea. De unde le-am aflat? De la o babă, bunică cică, care venise cu vreo 10 nepoţi şi urla pe acolo după ei.
           Am mai văzut şi chestii... Familie... tată, mamă, fiică... la plajă. Nimic ieşit din comun. Tatăl iese din apă şi vede să breteaua de la sutienul fiicei sale e desfăcută, o leagă... apoi se uită într-o anumită zonă... să vadă dacă i s-a bronzat... fetiţa. Nu înţelegeţi că a dezbrăcat-o, ci doar s-a uitat aşa, pe lângă. Băi, oripilant, frate! O poţi inspecta acasă cât vrei.

           Când m-am întors mergeau în sens invers pe banda de urgenţă dăştepţii care greşiseră drumul. Atât îi de tare să vezi cum unu' la cinci metri în faţa ta pune frână (de la 100 şi ceva la oră) şi întoarce brusc.
Sfat: Dacă vă urcaţi cu un începător în maşină, să vă uitaţi şi voi la semafor... să nu fie cumva roşu. Că atât e de fain când intri în intersecţie şi îţi dai seama că, de fapt, e roşu. Ţi se cam răceşte corpul... :)).

3 comentarii:

  1. Buna/Salut , numele meu este Bogdan , un mic blogger si observ ca ai un blog superb , as dori daca vrei sa imi dai un like la acesta pagina de facebook : www.facebook.com/descoperatravel .
    As dori daca se poate sa facem schimb de linkuri/bannerre asa ne promovam reciproc si astfel site-urile noastre vor evolua cat mai sus.Nu avem nimic de pierdut , nu sunt un escroc sa iti cer bani , etc.
    Adresa blogului meu : www.descopera-travel.blogspot.ro . ( page rank 3 , blogul contine de toate )
    Astept un raspuns pe site-ul meu intr-un comentariu la o postare sau pe bogdan_burca@yahoo.com
    Like te rog la pagina .
    Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă, faza cu tatăl... e de toată groaza. Nici nu comentez.

    Îmi plac babele. Cu ele nu te plictiseşti. Nici măcar când dorm. No, ce să zic... sper că nu te-ai bronzat ca o tractoristă! Ha! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Nu m-am bronzat chiar aşa...
      Da, e oripilant, ce să zic... asta e :)). Data viitoare o să dorm pe plajă.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.