sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Problemă

   Ahhh..nu ştiu ce să mă mai fac. Am o problemă. Cred că s-a îndrăgostit de mine, dar mie nu îmi place. E naşpa, nimeni nu vrea să intre într-o relaţie...toţi îi dau cu flit şi nu ştiu cum de a crezut că eu o să vreau. M-a găsit pe mine mai inocentă  şi mai nepregătită şi a zis să profite puţin de mine.
Nu ştiu ce să mai fac. Mă disperă. Încerc să-i explic că o relaţie între noi nu va merge, dar nu vrea să înţeleagă şi se încăpăţânează să rămână cu mine.
Cei din jurul meu îmi văd disperarea care mi se citeşte pe faţă, dar nu au ce face. Pur şi simplu nu au ce face. Ţine numai de noi doi...Încă câteva zile şi o să ajung la disperare. Încerc să-i explic că nu suntem făcuţi unul pentru celălalt...dar nimic. Insistă şi asta îmi dă dureri de cap. De fiecare dată când vreau să fac ceva, apare...şi mă bagă în pat...nu mai pot.....
  Desigur, era inevitabil...am răcit :D. Pap antibiotice din 6 în 6 ore...Răceala asta...nici duşmanilor să nu o doreşti.

L.E: Sper să nu fiu înţeleasă greşit...dar nu m-am îndrăgostit de nimeni şi nimeni de mine....Doar o răceală tâmpită s-a îndrăgostit de mine...

5 comentarii:

  1. Tocmai asta e greseala, ca inceri sa-i explici ( iar el incearca sa-ti explice parerea lui ). E ca la alba-neagra : cine e mai abil, castiga.
    Cu oamenii astia lipsiti de demnitate ( pe care un refuz elegant nu-i multumeste ), trebuie sa vorbesti pe limba lor, ca sa inteleaga : adica scurt si ferm " nu". Fara alte explicatii ( ca el doar profita de discutie, ca sa iti slabeasca vointa ).
    Ii spui clar ca nu esti interesata de oferta lui, si la revedere, pa ! De fapt, el profita de compasiunea si intelegerea ta pentru el ( si de faptul ca te simti putintel vinovata ca il refuzi si il faci sa sufere ). No, sa sufere cu demnitate .... in tacere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Cred că nu m-am făcut înţeleasă. Nu mi-a picat nimeni cu tronc şi nici eu nimănui. Eu vorbeam doar de răceală aici, cum că nu mă lasă. E ca o iubire...trebuie să o înşel..

      Ștergere
  2. Sa inteleg ca EL este o raceala zdravana care va tine in pat. Poate, fiind EL, o fi un guturai. Totusi, dupa stiinta mea, racelile sunt virale si nu se trateaza cu antibiotice. Se recomanda mult ceai cu lamaie, bai fierbinti si... sub plapuma (pentru a transpira abundent).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehh...defapt e o EA, o faringită acută. Dar parcă nu suna bine să zic că s-a îndrăgostit o ea de mine..

      Ștergere
    2. Eu recomand sa cauti un EL in carne si oase si daca adaugi ideea lui Mihai cu bai fierbinti si plapuma ai sa scapi si de raceala. Nu va trece mai repede, dar va fi mai misto perioada :D:D

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.