luni, 1 octombrie 2012

A unsprezecea zi

A 11-a zi a început în forţă cu două ore de mate. Şi ce e şi mai rău... două ore de analiză... "Infinit minus infinit plus infinit minus infinit minus infinit...", exerciţiu de dicţie... Profu' cred că s-a îndrăgostit :>.
Aproape mereu punea "limită tinde la infinit", în loc de "tinde la 0"... Ce să-i faci, aşa-i cu dragostea...
La română o prefer pe zâna cea bună. "Eu pot fi şi Zâna cea bună dar mă pot tranforma şi în Maşteră...". Azi şi-a cam arătat colţii, aşa... un pic. Dar tot îmi place de ea că le cam dă peste nas ălora de vor note pe ochi frumoşi.
La info a venit profa pe la fără 25. Avea un chef "nebun" de vorbit, de respirat, de trăit. Am scris şi eu un exerciţiu la tablă, miercuri dăm lucrare.Parcă îi lovise pe toţi lenea... nu mai aveau chef nici de vorbit... Legume.
La economie ne-a predat diriga. "Oamenii au nevoi. Tinerii au anumite nevoi, bătrânii alte nevoi. Copilului mic îi trebuie pampersi, lapte... tinerilor haine, telefoane... bătrânilor..."... o voce rătăcită de prin spate... "Coşciuge".
La franceză profa era cam "nervoso", vorba profei de română. Are prostul obicei de a bate cu un băţ, mă rog... arătător, în bănci... să facem linişte.
"La vârsta voastră nu prea se pune problema de prieteni adevăraţi. Eu cred în prietenia adevărată pentru că am o astfel de prietenă... Ea nu-mi dă un sfat, ea îmi spune cum ar proceda ea. Asta mă ajută foarte mult să iau o decizie bună. Voi nu sunteţi încă maturi..."

Credeţi în prietenia adevărată?

6 comentarii:

  1. am o intrebare:-O sa numerotezi toate zilele de scoala???Asa de curiozitate intreb.Da eu cred..stii ca am probleme legate la capitolul asta.E atat de bine cand ai un prieten pe care te poti baza...IUBESC PRIETENIILE ADEVARATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Eh, nu cred. :)) Că am început deja să mă uit în urmă să văd la ce zi am rămas :)). Dacă am început aşa de acum, gândeşte-te pe la ziua 90 şi ceva.
      Prieteniile adevărate se bazează şi pe încredere... (cuvântul tău). :)

      Ștergere
  2. Si noi am avut azi 2 ore de mate unde am auzit si eu prima data de intervale(plus infinit si minus infinitx__x)profu' are un stil groaznic de a preda..

    Si..Dap. cred ca exista prietenie adevarata..Pacat ca se gaseste rar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a plăcut mult faza cu coșciugele :)) .

    Prietenia adevărată există , dar este foarte-foarte rară . Toată lumea vrea ceva în ziua de azi .

    RăspundețiȘtergere
  4. Faza cu "coşciugul" a fost amuzantă. :))))

    Da,cred în prieteniile adevărate,cu toate că n-am avut parte de una, încă... la fiecare prieten găsesc cate un defect care mă face să cred că nu-i ceea ce caut. Aşa sunt eu...mai perfecţionistă. :dd

    RăspundețiȘtergere
  5. Personal ..nu swtiudaca sa cred sau nu in prietenia adevarata , cred in oamenii cu care imi petrec timp de calitate un fel de prietenie de imprumut, pentru ca atunci cand x- sau y dade bine, esti lasat undeva in urma ...iar atunci cand ai nevoie doar de un buna nici macar nu te suna ...dragutzi profi ai ce sa zic ..comparativ cu aia de la noi ....

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.