sâmbătă, 23 februarie 2013

Noul animal de companie

           Heeyyoo!! Da, ştiu, am cam lipsit de pe aici... doar că... vviiineee, viinee primăvara. Deh, mă gândeam că nu ştiţi! Utilă informaţia, nu? Foarte! :D Bine, lăsând la o parte faptul că afară plouă, vine primăvara totuşi.
          Într-una din zilele astea, venind de la şcoală pe jos... văd o femeie ce umbla cu o găină moartă pe stradă. WTF??!!! O ţinea de copănele, iar aripile îi stăteau în părţi. Şi stăteam eu şi mă gândeam la faptul că dacă lumea a început să iasă cu găina tăiată pe stradă... o să înceapă lumea să meargă cu câte o pulpă de Ghiţă strânsă-n lesă, sau (că tot e la modă acum cu caii) un colier mişto din coaste de cal... sau să scoatem la plimbare o bucată de  pulpă de mânzat (se zice că mâncarea plimbată e mai bună). Da' serios că aşa e cu mâncarea plimbată. Am plimbat odată o pungă de napolitane sute de kilometri şi nici nu m-am uitat la ea. Când am ajuns acasă, moamă da' ce bune mai erau... şi le mâncam încet că nu voiam să se termine. Dar tot s-au terminat...
Şi revenind la găina plimbată, cum zmeura mea să umbli cu găina moartă prin oraş?! S-au inventat sacoşele... dddăăă!!!
          Şi încă ceva... m-am săturat de bancurile cu şi despre fotbal. Peste tot fotbal... fotbal, fotbal, fotbal... Ce o fi aşa interesant la sportu' ăsta, habar nu am. Şi cum românu' face haz din orice, s-a gândit el să scoată bancuri pe bandă rulantă despre echipele de fotbal... Heellloo!! Mai sunt şi omi care nu le au cu fotbalu'.

Şi acum două bancuri:
"Am cumpărat azi nişte aripioare. Vânzătoarea mi-a spus că ar fi de găină... însă am mari dubii.... Dacă sunt de cal?"
Şi al doilea:
"Chiar nu ştiam că se poate spăla pe jos cu Ajax..."

2 comentarii:

  1. Nici eu nu le am cu fotbalul.
    Anyway, tatăl meu porneşte TV şi 24/24 e pe sport aşa că pot trece pe lista 'Ce urăsc cel mai mult' toate canalele de fotbal.
    Cum să umbli cu găina pe stardă? WTF?! Ăsta-i cel mai ciudat lucur ever!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) La mine nu urmăreşte nimeni meciurile...
      Trebuia să o opresc pe tanti să-i fac o poză cu găina. Şi stai liniştită, nu e ăsta cel mai ciudat lucru :P.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.