vineri, 1 martie 2013

1 Martie

Bomboanee!!

             Da, am primit bomboane azi. S-a cam dus aia cu mărţişoru', dar nu pot spune că îmi pare rău. Mărţişorul ăla tradiţional a fost înlocuit cu bombonele. Şi desigur că nu mă supăr. Abia mă îndulcesc şi nu mai sunt un cactus.
             Azi dimineaţă parcă toată lumea s-a gândit să iasă afară. Băi, da' toată lumea. Copii, copiluţi (cuvântul profei de info atunci când e în toane bune), babe, domnişoare, mămici şi alte fosile umblau cu bucheţelele în mânuţe. Aveau şi băieţii buchete de flori şi punguţe de cadouaşe pentru cine ştie ce domnişoare speciale din viaţa lor.
             Azi dimineaţă, mergând spre şcoală şi trecând pe lângă piaţa plină de ţigani care vindeau flori şi mărţişoare, vine o ambulanţă cu sirenele pornite... parchează, opreşte chiţăitorile, coboară un nene din ambulanţă... se duce la o "negresă", cumpără câteva buchete de flori, se urcă în ambulanţă şi plecă cu sirenele pornite. Avea o urgenţă, dom'ne.
Apoi am trecut pe lângă doi... domni. Hai să le spunem domni, să nu-i jignim. Miroseau a ultimul parfum de firmă fabricat la crâşma din colţ. Unul din ei tocmai cumpărase o zambilă pentru Zambilica lui care, bănuiesc, a fost cam supărată din cauza faptului că Zambilă ăsta al ei s-a întors azi-noapte cam târziu... (asta mi-am dat seama din dialogul celor două specimene puternic "parfumate").
X: "Bă, i-am luat lu' asta a mea o zambilă şi o să i-o dau să mă lase-n pace... că aseară am venit târziu."
Z: "Bravo măh!"
Îi duce capu'... Dar totuşi mă întreb ce s-a întâmplat cu zambila. Oare Zambilica a fost încântată de cadoul de 1 Martie? Oare Zambilă va primi o partidă de sex pentru cadoul neaşteptat? Oare... Zambilica îl va aştepta şi în seara asta cu tigaia pregătită pe nea Zambilă?
             Dar hai să-i lăsăm la o parte pe alde Zambilă şi să mă laud că am văzut azi o albină. Şi desigur, albina aia a simţit că-s dulce de la atâtea bomboane şi a avut o tentativă de a mă gusta. A atentat la faţa mea, dar eu m-am retras. Şi aşa am scăpat de acul otrăvitor al albinuţei care atenta la ceva dulceaţă (desigur, dulceaţa eram eu... modesta de mine).

În altă ordine de idei... vine, vine primăvaraaaaa!!!


6 comentarii:

  1. Şi a venit în sfârşit primăvaraaaaa. De dimineaţă am fost cu rolele în parc şi parcă toată lumea era acolo .Ăăă...azi am primit un mărţişor de la cineva special*habar n-am de ce spun asta*.happyface and stupid smile.
    ...amuzantă întâmplare cu beţivanii şi ambulanţa.Am râs pe bune.
    Xoxo!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Eu de dimineaţă am fost la şcoală. Am început numai bine cu 2 ore de mate.
      Mă bucur că te-a amuzat. :)

      Ștergere
  2. Partida de sex? Aaaaaa!!! Acum imi amintesc. Pe vremea cand eram tanar, le strangeam pe fete in brate, le sarutam si, bine ca mi-ati amintit. Dar cum era? Asta chiar ca nu mi-o mai amintesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... şi acum se strâng fetele în braţe, se mai strâng de una, de alta :-"

      Ștergere
  3. "Si alte fosile umblatoare " =)) Mor.
    Si aia cu ambulanta .. doamne , nu stiu cum toate se intampla in fata ta . :)) Si vad ca esti destul de atenta la ce discuta oamenii in jurul tau , eu una , poti sa vorbesti cu mine ca nu te aud , eu sunt acolo in lumea mea.
    Hm..Primavara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ţine ochii deschişi ca să vezi şi tu :P.
      O primăvară frumoasă!

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.