luni, 14 octombrie 2013

Ştiinţe exacte

Scurt, la obiect, fără a mai lungi prea mult vorba trebuie să vă spun că religia e la fel ca matematica... o ştiinţă exactă (cred că de-asta nu mă atrage pe mine matematica şi religia... ştiinţele astea exacte).
Asta a fost spusă de un prof de religie. Da, religia e o ştiinţă exactă... că doar tre' să ştie preasfinţia sa (bărboşii ce stau la dreapta lui Dumnezeu) să numere banii. Mai ales că azi e sărbătoare şi s-a dus lumea la pupat de oase sfinte. Şi românu-i învăţat să fie bun şi darnic aşa că dă bani la biserică, umple cutia milei şi îşi iau preoţii maşini şi "construiesc" biserici.
Nu am timp să detaliez, pentru că mă presează câteva integrale prin schimbare de variabilă... dar când revin, o să înţeleg atât religia cât şi matematica.
O să desluşesc ambele ştiinţe exacte... Nu mă face pe mine un Dumnezeu! Eu sunt propriul dumnezeu (şi pentru asta voi arde în Iad, aşa mi se şopteşte în minte... aud voci, deci nu-i bine). Integralele dăunează grav sănătăţii, la fel şi cele şapte ore de mate!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.