duminică, 20 ianuarie 2013

Ştiri

Aseară stăteam la calculator, iar la televizor erau ştiri... pe Kanal D :>.
Era un reportaj despre machiaj. Cum se machiază vedetele, fetele obişnuite, cum se machiază fetele atunci când se duc în club... şi dacă ţaţa Floarea din fundu' satului se machiază.

"Femeia a vrut mereu să fie frumoasă. Fie că trăieşte la sat, fie la oraş..." 

O şi văd pe tanti Floarea din deal dându-şi cu un ruj roşu aprins, îşi dă şi cu fard de obraz... îşi mai ascunde câteva riduri... se îmbracă provocator... iar apoi îl aşteaptă pe moşu' ei de la cârciumă întinsă senzual în pat...

"Sânziana Buruiană se machiază peste tot".

Peste tot ăsta poate fi interpretat. Adică ori se machiază chiar şi atunci când duce gunoiul (de fapt, mai bine s-ar duce pe ea la gunoi... că doar e un gunoi), ori chiar se machiază peste tot. Şi dacă e a doua variantă, au văzut reporterii că se machiază peste tot sau au mers pe încredere? :D

"Raluca... (nu ştiu cum) nu ştim cu ce se ocupă, dar nici ea nu ştie."
Mă întreb cât de des e vizitată Raluca asta de extratereştrii, încât nu mai ştie nici ea cu ce se ocupă... Adică, băi... staţi puţin, Raluca asta ştie cu ce se ocupă... papă bănuţii la unu' şi la altu'... Păi nu cu asta se ocupă "vedetele" de pe la noi?


  • Una: "Sâni. Am două operaţii... Sunt mândră de ei..."
    Reporter: "Ei sunt mândrii de tine? Lasă-mă să văd io."
    Săracul reporter... duce lipsă, ce să-i faci?!

    Era o tanti reporter cu o tipă care venise pregătită cu o geantă de machiaje să le facă mai tinere pe babele de la ţară. Stăteau babele la rând să fie machiate. Când tipa cu machiaju' se pregătea să o dea pe o babă cu gloss, baba cică: "Maică, da' să mai ia ăsta?" 


    Ştiri... Ce să le faci?! Măcar sunt amuzante... :D

4 comentarii:

  1. Astia de la Kanal D mai tot timpul fac astfel de stiri. Mai ales emisiunea aia de Adelina nu mai stiu cum :)) nu-i mai stiu numele. Acolo stau sa calcuze toata ziua cat costa cu ce se imbraca una la nu stiu ce eveniment. E asa de aiurea. Parca tipa nu poate sa-si faca singura calculul.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.