miercuri, 16 ianuarie 2013

Aberaţii

         Nu ştiu care mai e viaţa voastră, dar a mea deja a început să se învârtă în jurul şcolii şi a temelor. Şi nu, nu-mi convine.
Şi mi-e foame continuu... :-L. Nu mă deranjează că mănânc, mă deranjează că în loc să pun pe mine ceva kilograme, eu slăbesc... Ce-i defect la mine?!! Cum prind un ambalaj (şi îmi aduc aminte) arunc un ochi la calorii şi văd cât mai adaug la lista caloriilor din acea zi...

Eu mănânc multe dulciuri, mănânc şi mâncare (numai dimineaţa la ora 7 să nu mă pui să mănânc, că am impresia că-mi pui pistolul la tâmplă... după ora 9 pot mânca), da... mănânc seara... unii zic că nu fac mişcare, că nu fac sport... mersu' pe jos nu e sport?
Băăăăiii... şi la 1,60 şi 54 de kg nu eşti gras... :-L.

Aaaa... da... cică plictiseala e bună. Relaxează creierul. Cred că de-aia ne plictisesc unii profesori... :-?.
Nu am chef să scriu nimic frumos. Am o stare de legumă puţin fumată. Mă doare puţin capul, zâmbesc, murmur versurile melodiilor şi atât...
Azi mă duceam acasă şi era pe un stâlp ditamai avertismentu': "Parcarea interzisă! Atenţie! Blocare roţi!". Şoferii care parcaseră acolo erau chiori, mai mult ca sigur. Şi nu erau două, trei maşini... erau vreo 10. Da' ce să-i faci... chiori, nu ştiu să citească, nu-i interesează: "Oricum nu vine nici dracu'!".
Ieri aşteptam tramvaiul şi era o ţigăncuşă de vreo 7 ani care cerşea... Săruta capota şi roata maşinilor care opreau la semafor :|.
Ce zi frumoasă!
Chiar a fost şi încă este! :)

8 comentarii:

  1. Ahahaha .:))))
    Doamne eu nu stiu cum sa fac sa slabesc si tu..pfffff...ai noroc mai fata , e mult mai placut sa nu poti sa te ingrasi decat sa nu poti sa slabesti.
    Sper ca esti bine , ai grija! >;D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... toată lumea vrea să slăbească, numai eu sunt pe dos :)). Ceva e greşit la mine, siigur!

      Ștergere
  2. Nu esti slabaaa. Eu am 1.64 si 47 kg. Mi-as dori eu sa fiu ca tine. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) 1.57 şi vreo 46-47 de kg. De ce ai vrea să fii ca mine? Îţi place înălţimea mea, nu? Hai, recunoaşte! :>

      Ștergere
  3. Eu sunt exact ca tine.Defapt..mai scade încă 11 kg.1,57..39 de kg.14 ani.Da,dacă cineva ar vedea ce scrie pe cântar ar spune că-s anorexică,dar pe corp se vede altceva.Şi să ştii că şi eu tot timpul mă uit la calorii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Mda... dar eu am aproape 18 ani. Şi până la urmă, atâta timp cât ne simţim bine în corpul nostru... de ce să ţinem cont de ceilalţi?! ;)

      Ștergere
  4. e viermi:))iauzi zapi:))
    asta e metabolismul ce vrei:))

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.