duminică, 20 ianuarie 2013

Ghid pentru unele fete


*** Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Dacă vă regăsiţi în cele de mai jos, ar trebui să vă dau de gândit.


1. Coafura. Dragele mele, dacă vă tundeţi scurt, rase într-o parte sau chele... nu o să atrageţi decât motociclişti (în cel mai bun caz). Şi acum v-aţi prins că, de fapt, la voi e problema... nu la tipu' de care vă place. El săracu nu are nimic, doar că voi nu sunteţi pe placu' lui. Aşa că nu vă mai plângeţi, voi astea care sunteţi tunse foarte scurt, că nu vă admiră toţi băieţii. Păi nu văd de ce v-ar admira dacă aveţi părul mai scurt decât ei sau chiar deloc...

2. Unii băieţi vor să vadă fata cât mai naturală. Adică să nu-i fie teamă să aprindă lumina noaptea, în timp ce tu dormi (sper ca măcar să faci efortul să te demachiezi). Naturală însemnând fără kilograme de machiaj... boticu' ăla roz de răţuşcă scoasă de la incubator care este expus în toate pozele alea minunate pe care vi le faceţi în oglinjoarele de prin băile cluburilor de noapte pe care le frecventaţi, fără genele alea false care să intre în ochi celorlalţi şi fără multe altele. De-asta sunt atraşi numai jmecheraşii de tine... Acum fără supărare, nu zic să nu te machiezi, dar nici chiar ca un clovn de la circ.

3. Dacă îţi porţi poşeţica pe mânuţă, telefonaşul roz bombon cu pietricele în cealaltă mânuţă a ta dată cu 4 feluri de cremă, chinuindu-te să meargi pe tocuri mai mari decât IQ-ul tău... atunci să nu te mai miri de ce te flurieră toţi puştanii care ei nu are faţă de tine. Încearcă să scapi de obiceiurile astea proaste şi încetează să mai mergi ca o gazelă beată... şi o să vezi că totul o să fie bine ;).

4. Dacă înjuri ca la uşa cortului şi îţi bagi şi îţi scoţi, îi întorci pe o parte şi pe alta din 5 în 5 secunde, asta nu înseamnă că eşti jmecherită. Nu eşti decât o curvă de cartier :D. Şi poate, în momentele de luciditate, te întrebi de ce sunt atraşi de tine numai băeţi de cartier...

5. Dacă ai o atitudine de târfă fiinţă superioară care a reuşit să termine primele 8 clase la seral, atunci nu te mai strădui să te dai mare cu inteligenţa ta. Stai liniştită în pantofii tăi de fiţe şi mestecă în continuare guma aia de ieri. Nu te mai băga aiurea în seamă.

6. Nu te mai plânge că nu poţi căra cu mânuţele alea ale tale finuţe şi delicate ceva uşor şi nesemnificativ că nu te crede nici dracu. De ce? Ai o geantă care cântăreşte cât un copil de 5 luni... Ai în geantă aşa:
- Trei rujuri                                                 - Un set de clame                                      
- Două gloss-uri                                          - Pensulă pentru machiaj                          
- Trusă de machiaj                                      - Fard                                                        
- Oglindă mai mare                                     - Două parfumuri                                        
- Perie pentru păr                                       - Şapte chei    
- Trei pufuri mari de păr                        - Actele de la casa bunicii                            
- Patru pufuri mici de păr                       - Trei pixuri colorate
- O agendă cu pisici                                   - Un deodorant
- O pereche de chiloţi                                - Un sutien
- Brăţări                                                          - Două telefoane
- Patru creme de mâini                             - Medicamente
- Încărcător                                                   - Căşti
- O carte de citit                                         - Pile
- Oje                                                                - Forfecuţă
- Şerveţele                                                      - Acetonă
Păi cine vrei să te creadă că nu poţi căra o sticlă de apă de 2 litri?

7. Să ştiţi că dacă umblaţi cu şunculiţa aproape goale, nu impresionaţi lumea. Deşi îi faceţi pe unii să se simtă norocoşi, pe alţii îi dezgustaţi. Şi să nu vă mai plângeţi că a sărit un dobitoc pe voi în timp ce voi mergeaţi nepăsătoare pe stradă, noaptea... târziu, jumătatea îmbrăcate, jumătate dezbrăcate. "Aoleeeuu... M-a violat şi tare mult nu mi-a plăcut..."


Restul veţi găsi în numărul următor, la preţul de doar 5 minute pierdute din viaţă. 

4 comentarii:

  1. Gabi poti face si un pamflet despre fetele constiincioase:)..ce ai scris mai sus e adevarat dar sa vedem si partea cealalta a paharului.Pamflet sa fie.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.