sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Tâmpenii

        Acum e sâmbătă dimineaţa, acum e sâmbătă seara. Mă tot întreb... de ce trece timpul pe lângă mine şi eu pe lângă el? De ce nu ne putem întâlni şi să mai stăm puţin de vorbă? Mă întreb unde se grăbeşte...
        Muzică, muzică, muzică... m-am săturat de muzica asta. Am în minte linia melodică a unei melodii, dar habar nu am cum se numeşte... şi habar nu am cum să transpun aici linia melodică în speranţa să mă ajute cineva cu găsirea ei. Elucidarea misterului muzical. Pam-pam! Mister total.
        Eu, dimineaţă... "Îmi fac tema la franceză, la română şi la mate. Apoi mâine îmi învăţ la chimie." Batman de dimineaţă... apoi încet, încet... am ajuns la concluzie: "Hai mă că mai e şi mâine-o zi!"
        Eu de felu' meu sunt mai mofturoasă când vine vorba de mâncare. Fără carne mâncarea nu are gust. Peştele... dacă mi-ai dat peşte şi îmi e foame şi altceva nu mai există pe lângă peşte... nici să nu te aud că mă întrebi dacă m-am săturat. Dacă nu-s la mine acasă o să zic din bun simţ că da (sunt o mincinoasă). Eu nu-mi aduc aminte să fi mâncat mai mult de 5 ori un peşte întreg. Pe mine mă apucă groaza atunci când culeg oasele şi osicioarele. Fac urât când înghit un osicior. Simt cum se răsuceşte în gât şi cum mă zgârie... înghit o bucăţică de pâine, apoi beau apă... şi gata peştele. De ce nu pot desparte şi eu carnea de oase precum a despărţit Moise marea? De ce, de ce, de ce???
Spanacul. Băi, eu când văd verdeaţa aia în farfurie... am impresia că tocmai ce a vomat o vacă în farfuria mea. Poate să arate în cel mai splendid mod posibil şi imposibil, mie tot mi se pare că a vomat o vacă în farfurie.
Pepenele galben. Mai bine mă baţi decât să-mi dai pepene galben. Aveam vreo 5 ani şi mi s-a făcut rău tare de la pepenele galben. Am ajuns în miez de noapte la Urgenţe. O injecţie mică şi mi-am revenit. De atunci nu vreau să mai văd pepene galben...
Nu sunt o fană nici a ciupercilor... :-L. Şi ghiciţi ce mănânc... Tocăniţă cu ciuperci (otrăvitoare) dar şi cu cărniţă de păsărică... Oh... de ce?! De ceee?!! Dee cee?!?!?!
Ciupercile! Pieriţi în focurile iadului!! (Nu voi, ciupercile :D)

4 comentarii:

  1. Faza cu pestele .. ma regasesc!
    Si maine e o zi in care putem face tema la franceza ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Exact aşa mi-am spus şi eu... "Mai e şi mâine o zi!".

      Ștergere
  2. Timpul trece!Trece repede şi nu ştim când..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Vreme trece, vreme vine"... Dar nu prea vine timpu' înapoi...

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.