duminică, 23 septembrie 2012

A cincea zi...

    A cincea zi şi ultima din această săptămână... Şi uite aşa a trecut o săptămână din primul semestru şi au mai rămas vreo 13 (?).
    Deci, ploaie de dimineaţă. Am ajuns la fix... 2 ore de mate... Matrici înţelese (deci am înţeles ce a predat... deci pfuuaii... da' mai târziu... mai vedem). La analiză a reuşit Floarea să priceapă care-i chestia cu a(n+1)...
     Istorie... "Dacă doriţi note mai mari... de 9,10 trebuie să mai consultaţi şi manualul dar nu e obligatoriu achiziţionarea acestuia." Căutat manual de istorie... s-au vândut... Toate bune şi frumoase, dar eu vreau 10 la istorie... Fizică... am stat, am ascultat muzică... A aflat un prost de la mine din clasă (şi implicit restu' care nu ştiau) că eu nu ascult manele... şi vai dom'le că e naşpa... muzica pe care o ascult.
     La română...  "Da' vă văd că staţi încordaţi, cu pumnii parcă pregătiţi să loviţi. Un croşeu de stânga, unu' de dreapta... Dacă e... să-mi spuneţi, că mă ascund sub catedră." Nu ştiu de ce i s-a părut profei că suntem încordaţi... Ne-a dat o temă... de te uiţi ca mâţa-n calendar... şi ca calendaru-n mâţă.
     Iar la fizică am plecat... Cam asta am făcut vineri...

    Prin clasa a IX-a, aveam o profă de istorie.... şi ne-a prezentat parcă un atlas... (nici nu mai ştiu exact ce era...). Am făcut comandă, am dat banii... "Da, da... vor veni...". Cum aţi văzut voi cărţilea alea aşa le-am văzut şi noi... Şi ce e şi mai supărător... profa asta a plecat cu banii noştri prin alt liceu.
Anul trecut ne-a cerut profesorul de engleză bani pentru aer condiţionat. Că pune, că pune... s-a terminat anu' şcolar... a început alt an... şi nu s-a mai auzit nimic de aer... Sper să nu "uite" şi el de bani... Că dacă profa de istorie s-a făcut cu vreun milion şi ceva... profu' de engleză are lejer vreo 8-9 milioane, poate şi mai mult... E frumos să fii profesor şi să iei bani de la elevi...

Un comentariu:

  1. Se pare ca au profitat de acest statut ...foarte urat din partea lor, dar ai avut parte de o zi sweet

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.