vineri, 28 septembrie 2012

A zecea zi...

Şi cu ziua de azi s-a încheiat şi cea de-a doua săptămână de şcoală. Mai sunt... câteva :D.
În prima oră de mate am dat testare iniţială, iar în a doua ne-a predat. Eu tot continui să mă mir cum de înţeleg matricile... şi ce e şi mai surprinzător, chiar îmi plac :|.
La istorie ne-a predat. "Înainte de Hristos (î. Hr.)... Dacă suntem atei scriem înaintea erei noastre (î. e. n.)" 8-|
La fizică am stat şi... plictisindu-ne, Simona a luat "atitudine" şi a vrut să ne facă să zâmbim printr-un mic joculeţ... Roxana, cu prietenul ei (cu care se săruta în şcoală şi diriga i-a atras atenţia, deci... nu ai voie să te săruţi în şcoală)... ea în rochie, prietenul ei în şosete... pe faleză... fac lucruri interzise :D.
Dar cea mai ciudată (?) e combinaţia de S. + Şaky, ea în bluză, el gol... într-o pădure... fac schimb de idei... Bine, într-o pădure s-ar putea face schimb şi de altceva... (de numere de telefon măăă...).
Pe urmă s-a apucat Floarea să-mi citească cu voce tare tema la română, iar undeva eu scrisesem "tenis". Floarea ( mai zice de mine că mă gândesc la altele)... zicându-mi mie: "Bine că nu ai pus altă literă prima...". Roxana nu a înţeles şi a mai întrebat o dată.
Flory: "P..."
Roxana: "Ce... p?".
Flory dă să scrie pe o foaie cuvântul, dar Simona... "Nu, nu scrie. Cee nu înţelegi? PEN**" şi a spus asta foarte tare... (Haaa... şi ai zis-o :P).
La română a citit M. compunerea. "Şi stătea atârnat (agăţat) de perete...". Vă întrebaţi cine? Mihai Eminescu, prietenul ei... Anul trecut prietenul ei era Cerna. A citit apoi S. compunerea. Desigur, cuvintele o depăşeau... Normal, dacă nu şi-o făcuse ea... Apoi profa i-a dat lu' E. să formeze un acrostih... pornind de la "ŞCOALA". Nu a ştiut... s-a dus la loc... şşşiiii... am citit tema la română ;;). Temuţa meeeaaa... Da' mă scotea din sărite profa, că la fiecare chestie mă oprea că-şi aducea ea aminte de ceva... Pfuuaaiii...
Profa stând la catedră, eu în bancă: "E scoasă la imprimantă sau scrisă de mână?"
Eu: "Scrisă de mână."
Profa: "Scrii frumos"
Eu: ";;)"
Nu mi-a zis dacă i-a plăcut sau nu, dar cred că i-a plăcut mai mult decât compunerea lui M. :P
La ultima oră de fizică am plecat, dar nu că aşa am vrut eu... M. l-a întrebat pe prof dacă mai facem ultima oră, iar el a zis că nu... Deci eu nu am nicio vină. Nu puteam sta ca proasta singură, în clasă... şi nici nu am umblat aiurea pe străzi o oră... Sunt copil bun.

7 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai inteles la mate . dar eu as fi bata .....=)) ...ai avut partede o sweet zi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu mă bucur că am înţeles... dar tot mă mir cum de le-am înţeles...

      Ștergere
  2. a da atuncea cu simona cica: da da (strigand la mine) penis peeeeeenis penis am inteles penis dar nu scrie:)))
    a si cui se datoreaza faptul ca ai citito?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Matrici, determinanti, Sarus, regula triunghiurilor... Cati ani au trecut de atunci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :O Vă mai amintiţi chestiile astea? Profesor de matematică, ceva...?!
      Eu cred că după ce termin liceul o să le uit...

      Ștergere
  4. Imi amintesc si de "formitele" cu care ma jucam in nisip acum peste o jumatate de secol. Si nu sunt profesor de "formite"!

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.