luni, 17 septembrie 2012

Clasa a XI

   Cred că nu se mai pune problema emoţiilor de primă zi... că nu mai e cazu' deja. Am avut emoţii în clasa I, a V-a şi a IX. Acum îs mare ;;).
   Pot să zic că mă bucur că am fost transportaţi şi noi ca toţi elevii normali în clădirea liceului... şi la parter :>, asta însemnând că avem pauza cu un minut mai lungă :)). Partea şi mai bună, stau cu Floarea :P şi ea stă cu mine, iar în spatele nostru... cine altcineva decât EL şi EA :)) (bine, voi... cei de citiţi pe aici, habar nu aveţi despre ce tot aberez eu pe aici, dar e spaţiul meu unic şi personal unde pot abera). Oricum, ne-am făcut planul (adică io cu Floarea)... o să învăţăm... partea proastă totuşi, niciuna din noi nu are tupeu la copiat una de la alta sau cu caieţelele.
   În rest toate bune şi frumoase... o oră de chimie :X. Adorabil. Apropo, mâine am chimia. Dar mâine am şi sportul şi am ore de la 7... Eh, asta e... o să simt răcoarea dimineţii cum îmi pătrunde în fiecare muşchi trezindu-mă. Altceva... am 6 ore de mate, 5 de info.
   În clasă am rămas 20 din 28/27... sau câţi naiba eram. Nu se înghesuie nici dracu la mate-info, în schimb la clasele umaniste sunt şi câte 36 în clasă...
Deci, haideţi mă la mate-info că umblă câinii cu covrigi-n coadă...

5 comentarii:

  1. dua:)) auzi poate maine dimi cu capu in nori in loc sa mergem in noua clasa mergem in internat unde am invatat noi=)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)) Ar fi culmea adormiţilor. Oricum prima oră avem sportu'...

      Ștergere
  2. Ferice de voi că aveţi doar o oră de chimie...
    Mi-aş dori şi eu să fac informatică :)

    Baftă în noul an, să va meargă bine şi să trageţi tare! >:D<
    -Alexandra R.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Şi încă ce fericire...
      Păi dacă ajungi la profil real o să faci. Dar să nu te gândeşti că o să înveţi cine şti ce chestii tari... şi că o să fii în stare să faci un program cap-coadă pe care să-l instalezi în calculatoarele Pentagonului şi vei putea fura informaţii :)). Nu se învaţă aşa ceva la şcoală...
      Baftă şi ţie... >:D<.

      Ștergere
  3. Multa bafta ...cu drag krisszu

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.