marți, 1 ianuarie 2013

2013

         Şi uite şi primul post pe anul ăsta. Cum aţi petrecut? Eh, eu destul de bine... merci de întrebare :D.
La miezul nopţii am ţinut paharul de şampanie în mână şi cică, după cum spun superstiţiile, dacă ţii paharul în mână eşti fericit tot anul. Aşa să fie!
        Am fost pe platoul primăriei... şi acum îmi e şi mai frică de petarde după ce nişte unii (tot felul de specimene care nu gândesc) aruncau cu petarde pe jos în mijlocul grupurilor de oameni. Adică e foarte tare să-ţi pocnească o petardă d'aia la 0,0001 mm de tine. Şi alt specimen... când eu m-am aplecat să-mi leg şireturile (da, fac un efort şi-mi leg şireturile... nu ca alţi puturoşi) a zburat o sticlă/pahar pe deasupra capului meu. A lovit pe cineva în spate şi pe o tanti chiar sub ochi... şi atunci am realizat că şireturile mi-au salvat viaţa... (bine, exagerez... nu mi-au salvat viaţa, dar tot m-au ferit de prostia unora care nu s-au prins că dacă doresc să spargă ceva trebuie să o facă de asfalt, nu să arunce în omi, da' ce să-i faci... mai e până ca lumea să se civilizeze).
        În rest, am adormit la 5 dimineaţa şi nici nu vreau să mai aud de mâncare cel puţin până mâine. Da' de la ceva dulce nu mă dau deoparte :D.
Focul de artificii a fost frumos, toate bune şi frumoase... mai puţin partea cu "mai e puţin până începe şcoala" :-L. Cred că mai stau puţin şi mă culc. M-am plictisit.
         Să vă zic "la mulţi ani" ca urare? Dar nu e ziua voastră... Atunci eu vă urez un an cât mai bun!
Şi punct.

6 comentarii:

  1. esti tu , tot tu, mereu tu, aceasi tu, de aia imi si iesti draga ...mda sunt oleaca moldoveanca iar pt nazistii gramaticii stiu ca se spune esti ,,asa revenind ..eu urasc petardele de orice fel , gen si marime ..sper sa ai un an nou mai bun si fericire ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal că mereu sunt eu :P, egoista de mine...
      De ziua ta îţi trimit o petardă :)).
      Şi tu la fel >:D<.

      Ștergere
    2. oh egoista lu mama atunci astept petarda pe 30 ianuarie :)) :*

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Heeii!! Ai revenit!
      Un an nou fericit şi ţie şi bine ai revenit!

      Ștergere
  3. An cat mai bun si tie ! :)) Hm .. tare faza cu sireturile ! Chiar ai avut norocccc cu sireturile alea :o , exact ca-n desene animate , ha ha , vezi , daca purtai pantofi cu toc poate acum aveai o vanataie urata pe fata ! Incaltamite sport la putere !
    Hm..ma bucur ca te-ai distrat ! :*

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.