sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Pierdere de vreme

         Azi noapte aşteptam somnul şi mi-am dat seama că eu nu am scris nimic ieri pe aici. Nu, nu mi-am făcut nici tema la franceză... (deh, de când a început vacanţa mă tot chinui să o fac, dar lenea-i mare). Dap, luni la şcoală. Trebuie să o fac şi pe asta, nu? Cel puţin sunt clasa a XI-a şi nu a XII-a. Mai am de respirat. Dar iar mate, iar chimie... Urât de tot!
Şi mă gândesc ce să scriu, ce să mai scriu... cred că e de la vremea asta că nu am niciun pic de inspiraţie... Începe să mă lase şi entuziasmul. Entuziasmul? Da, entuziasmul. Încep să mă plictisesc de blogul ăla foto... dar nu, nu gândesc eu cum trebuie. Asta trebuie să fie! Nu gândesc bine... O fi de la faptul că mi-e foame... Cred că asta e. Lumii îi place blogu', mie de ce nu mi-ar plăcea?
        Mă tot uit pe net la vreme aşteptând să vină vreo furtună ceva... să vină o iarnă cumplită... că doar începe şcoala. Aşa a fost mereu. Când e vacanţă, e bine, nu plouă, nu ninge... cum începe şcoala, parcă zici că se dezlănţuie natura.
Hmm... şi ce să zic... abia aştept vacanţa din aprilie :D.
Şi chiar trebuie să-mi fac tema aia la franceză... dar mai e şi mâine o zi. Deja mă văd mâine seară scriind tema la franceză...

10 comentarii:

  1. Vai,aşa îmi pare de rău că s-a terminat vacanţa!:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, şcoala! x.x
    Eu nu vreau să se dezlănţuie natura! Toţi pruncii ăia din clasele primare ce nu au altceva de făcut decât să bulgărească fetele - chiar dacă sunt de două ori mai înaltă ca ei, tot au curaj. Nu, nu, nu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tema la franceza:))..of o scriu si eu chiar acum.Nu vreau la scoala:((.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai scrie, scrie... să am de unde copia! ;;)
      Glumeam! :D

      Ștergere
  4. nu avem vacanta de paste ..deci 5 luni de chin....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem vacanţă în a doua săptămână din aprilie, că în prima e şcoala aia altfel sau cum s-o numi acum. Şi apoi mai avem de 1 Mai şi a doua zi de Paşte. Apoi de Rusalii... bine da' astea nu sunt vacanţe :)).

      Ștergere
    2. eh...e de bine ..totusi sunt trista ..

      Ștergere
  5. ba , am aflat avem vacanta, dar initial nu aveam si nah,,,

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.