vineri, 30 august 2013

Noua modă

Text scris special pentru KrissZu care dorea de mult să mai scriu aşa. (Rar scriu la "cererea publicului", aşa că să te simţi specială :D)

            După ultimele zile în care am tot umblat pe Facebook, am văzut o nouă modă la multe... tipe (să nu le jignim, că-s şi ele nişte fiinţe amărâte - pe dracu - dar în spatele măştii aceleia groase de glet - cremă, fond de ten, pudră, etc. - se află un suflet minunat, un suflet ce merită iubit şi nu te iubeşte doar pentru că ai un lanţ gros la gât şi portofelul plin de euroi). Eh, astfel de tipe (din nou, nu doresc jignirea speciei care este din ce în ce mai răspândită) au descoperit o nouă modă în materie de fotografii. Nu se mai pozează cu botu' la înaintare... acum se pozează cu cracii (hai să vorbim frumos şi să le spunem "picioare") la orizont. Şi stai şi te uiţi la picioarele lor şi te gândeşti cum arată la faţă... 
            Cred că ăsta e un nou criteriu de alegere a tipelor de pe net. Picioare lungi, fără vânătăi, picioare ce par fine... picioare bronzate, dacă le are pe toate astea, înseamnă că e sexy şi la faţă.
Mă întreb dacă în viitor va apărea o nouă modă... moda pozatului dinţilor sau unghiilor... să vadă lumea cât de îngrijite este ele (nu, nu se transmite prostia de la specimene).
             Dacă am fi fost în trecut, atunci când fetele mai trimiteau câte o fotografie iubiţilor (fotografie cu mutrele lor), iar aceştia le scriau poezii sau veneau noaptea şi le cântau serenade (ştiu, a fost odată ca niciodată... undeva la capătul pământului chestia asta)... numai înlocuiţi în minte fotografia cu mutra cu cea a picioarele super sexy întinse spre orizont.
Imaginaţi-vă ce poezie ar ieşii:
"Tu, frumoasa mea îngeriţă
Ce picioarele ţi le întinzi
Spre amiază sau spre răsărit...
Tu, cu picioarele tale ca de balerină
Îţi jur aici, negru pe alb, iubire eternă
P.S: Să de-a Domnu' şi toţi sfinţii din calendar să ai faţa la fel de frumoasă ca picioarele"

             Şi acum am înţeles şi eu de ce bărbaţii "cad" la picioarele femeilor... Băi, era atât de simplu... da' atât de simplu. Şi de-asta stau în genunchi atunci când ne cer în căsătorie. Au picioarele farmecul lor...

Ce nouă modă credeţi că o să mai apară de acum în materie de pozat?








16 comentarii:

  1. Apăi moda ţâţelor la înaintare e deja puţin depăşită, deşi mai zăresc câte un specimen care se pozează de la gât în jos. Mă distrează felul în care îşi strânge mâinile pe lângă corp pentru a părea că au ditamai mameloanele. Ioi.
    Să ştii că tanti Krissu a făcut bine că te-a pus să scrii asta. Mai vreau, ador să citesc părerile altora despre specimene! :))
    Cea rea este eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eşti o scorpie! :))
      Ah, da... am uitat de alea. Cum am uitat, nu ştiu... :)).

      Ștergere
    2. De data asta susţin, zăpăcito!

      Ștergere
    3. :)) Nici nu doream să citesc altceva decât faptul că mă susţii, scorpie!

      Ștergere
  2. I love you=)) nah ca am ajuns sa-ti declar asa . Da ma simt mandra si onorata ..Si sa stii ca te sustin, in legatura cu asta ""oh vai, nu se mai pozeaza botul de rata ? De ce am ajuns sa traiesc o asa mare nenorocire=)) " Mai legat de poze la picioare aveam si eu o colega . Ea era destul de draguta , dar a facut marea greseala sase pozeze goala si apoi, cineva voit sau nevoit a publicat o poza cu ea imbracata sumar cu o sticla de jack daniels intre picioare . Stiu ca a fost devastata ;)) ..Dar,poate se vor poza doar mainile si unghiutele? Unde naiba mai e naturaletea :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştiam de mult că mă iubeşti în secret ;;).
      Contează unde între picioare, iar naturaleţea e în Photoshop :D.
      Mâine, poimâine te aud că zici: "Am cont de Facebook!".

      Ștergere
    2. nu o voi zice ;)) ...=)) O da traiasca photoshop pentru crearea de vedete plasticate si de carton=))

      Ștergere
    3. :)) Şi de "slăbuţe", chiar dacă mobila şi pereţii sunt distorsionaţi. :D

      Ștergere
    4. la asta nu m-am gandit=)) vezi, eu =varza cu tehnologia ;))

      Ștergere
    5. :)) Eh, asta e. Cel puţin ştiu că nu eşti piţi :D.

      Ștergere
    6. si sper ca asta e de bine nu?=))

      Ștergere
    7. Desigur că-i de bine :P.

      Ștergere
    8. gata m-am linistit=))

      Ștergere
  3. Nah, ca sa vezi ..ce am uitat ;) slava cerului ca nu am facebook, dar parca il regret=)) Neh.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma pot de ras ,dar este foarte adevarat si trist vai si amar cu ''moda'' aceasta .
    de ce nu isi fac o noua moda ? aceea sa stai cu capul in jos pana se fac rosii la cap ,sau Moda aruncatului de pe bloc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă se va adopta vreuna din noile mode prezentate de tine, ştirile de la ora 17 de pe Protv vor fi pline de relatări incendiare :)).

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.