luni, 10 septembrie 2012

Despre blog

   Unora le place cum scriu. Alţii îmi zic că sunt amuzantă, alţii că sunt romantică. Uneori îmi e greu să scriu, alteori îmi vin ideile fără să mă aştept.
Eu am propriul meu mod de a scrie, ca mulţi alţii.... sunt sigură. Uneori, din cauză că nu am idei, mă gândesc că poate nu-i de mine deţinerea unui blog. Dar când mă gândesc că nu prea pot sta fără să nu-mi scriu ideile pe aici... nu-mi pică prea bine.
   Am vrut să renunţ de câteva ori la blog pentru că nu-l citea nimeni... dar m-am gândit mai bine şi... eu scriu pentru mine, pentru că mă simt eu mai bine... Alţii scriu pentru cititori, dar eu scriu pentru mine... Da, poate sunt egoistă... dar întâi şi întâi scriu pentru mine, cine vrea să mă citească bine... cine nu, asta e.
Acum nu îmi mai pasă de numărul de vizite, de câte comentarii am... dar mă bucură totuşi faptul că mă mai citeşte lumea...
Probabil o să mai am momente din astea în care o să vreau să nu mai scriu... să renunţ la tot ceea ce am scris până acum... dar nu se vede nimi într-un viitor apropiat :P.
   De ce-mi iubesc totuşi blogul? Pentru că mă ajută să treacă timpul mai repede, să împart o idee cu cineva, să interacţionez cu alţii, să cunosc persoane noi... că arată frumos :P.
   În altă ordine de idei, nu aveam idee despre ce să scriu, dar simţeam nevoia că trebuie să scriu... şi am scris :). Acum mă duc să văd ce postări nefinalizate mai am... şi poate termin măcar încă una.

5 comentarii:

  1. Cel mai bine e sa scrii pentru tine.^^Din pacate eu nu fac asa mereu, si de cele mai multe ori ,dupa ce public postarea imi fac griji sa nu primesc comentarii negative;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ce scrii, si nu as vrea sa te loveasca tristetea si sa renunti la cuibusorul tau, nu dupa ce m-am mutat si eu aici ,,,plus ca nu ai cerut inca chirie ..oricum .Cu drag Krisszu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Chirie nu cer, stai relax.
      Cum era aia?? Aaa... da :)). "În pădurea cu alune, aveau casă 2 pitici, Vine pupăza şi spune: Vreau să stau şi eu aici". :))

      Ștergere
  3. Da vreau sa stau si eu aici pu-pu=pu vreau sastau si eu aici,,,Krisszu:*

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.