vineri, 14 septembrie 2012

Michelle

   Băi, deci... lumea mi se prăbuşeşte, vine apocalipsa... sau mai bine zis vine şcoala. Tot o apocalipsă e şi asta... Mama ei de şcoală... :( Cred că din cauza asta nu mai am eu chef să mai scriu nimic amuzant. :( Mă deprimează grav de tot venire şcolii..

   Am şi eu o întrebare pentru fiinţele cu două prenume. Băi, care este cel mai utilizat prenume? Primul sau al doilea? Întrebarea de 100 de puncte! Şi de ce aleg, în mare parte, omii ceilalţi să ne folosească primul prenume?? E mai aproape de... nume?! Şi dacă în mare parte este folosit primul prenume, de ce oare ne-au pus părinţii două prenume??
Michelle (nu, nu Michelle Obama) e un fel de... piţi. Bine, nu o piţi ca restul de piţi... (şi Michelle râde de ele), ei îi place să le imite. Încă nu v-aţi prins cine-i Michelle? Michelle este eu. O altă parte din eu :)). Staţi calmi, nu sufăr de personalitate dublă. Nu-s ceva gen Doctor Jekyll and Mr. Hyde...
Vouă vă place/plac numele vostru/voastre? Dacă nu, ce nume aţi fi ales voi? Mie, de exemplu, mai mult îmi place Mihaela... dar parcă nu-s eu când sunt strigată aşa... nu-s obişnuită. Dar dacă ar fi să-mi aleg un alt nume... hmm... nu ştiu momentan, dar într-un timp îmi plăcea Melek (limba turcă = înger).
   Fie că-s Michelle, fie că-s Gabriela, Zappy sau Pitic... tot tre' să mă duc să fac patul... Postare scurtă, poate revin.

16 comentarii:

  1. mie nu nu imi place prenumele meu. daca ar fi sa ma cheme altfel nu stiu nu m-am gandit la un nume:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie Îmi palce pronumele tău :)) (prenume :P). E aşa... mai rar şi asta îl face special :).

      Ștergere
    2. mmmniu...suna frumos in franceza..suna a ce?

      Ștergere
    3. Sună a ce în franceză?? A nume?!

      Ștergere
    4. Florance:-? niu asa se scrie? suna asa misterioooos:X

      Ștergere
    5. Al dracu de misterios.. şi că tot mi-ai adus aminte de franceză... pe profa de franceză o cheamă "Florenţa". :>

      Ștergere
    6. :)) Nici mie nu îmi e drag de ea..

      Ștergere
  2. Nu am decatun nume si acela e Cristina, bine Maria este numele dat de matusa mea la prima impartasanie, dar nu se adauga ca si nume e mai mult asa ...oricum daca ar fi fostsa aleg un alt nume as alege Maya,Aryadna sau Amely nu stiu de ce dar ar fi fost so sweet ,,,cu drag krisszu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintre numele alea mie îmi place Maya. :)

      Ștergere
    2. Asa-i ??...e ceva special la numele asta krisszu

      Ștergere
    3. E un nume gingaş :), sau doar aşa mi se pare mie...

      Ștergere
  3. Normal ca as fi vrut alt nume:))Noroc ca(,) colegii imi spun Ruxi, si doar profii Ruxandra.;))(profii nu te striga dupa porecla decat daca le esti simpatic-.-)

    Si un alt nume pe care l-as vrea..Nu stiu, mi se par cam ciudate:))..As vrea sa ma cheme Artemis,Jun sau Iris;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi place numele meu si cred ca e cel mai potrivit pentru mine, adica nu-mi pot imagina sa ma cheme altfel decat Roxana. :))) Si mai am un prenume dar il sti :D
    Daca nu m-ar chema Roxana mi-ar place sa fiu Diana sau ... un nume strain :-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nume străin zici...
      De ce suntem atraşi în mare parte de numele străine? Ce.. ale noastre nu-s frumoase? Georgeta, Vasilica, Ion, Gheorghe... Nu-s tot nume?

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.