joi, 13 septembrie 2012

Prospect

Prospect - Zdrăngăneli

Indicaţii: Acest "medicament" trebuie folosit în combaterea: tristeţii, melancoliei, lenii, frustrărilor şi a altor stări care te seacă şi de ultima picătură de viaţă.

Prezentare ambalaj: Un "medicament" cu aspect simpatic a câte 260 şi ceva de "capsule" (numărul "capsulelor" este în creştere).

Acţiune: Te face să visezi, să mai speri, să zâmbeşti, să râzi, să te gândeşti, să-ţi exprimi opinia, să-ţi treacă melancolia, tristeţea, frustrările încercând să-ţi aducă un strop de bucurie, veselie în viaţă.

Compoziţie: Romantism, Ironie acră, Amuzament, Sentimente accentuate, Sentimente exagerate, Plângeri, Copilărisme

Atenţionări: Datorită prezenţei în compoziţie a Ironiei acre, cu proprietăţi de a aduce zâmbetul pe buze consumatorilor, este contraindicat la pacienţii care suferă de "Lipsa spiritului de glumă", "Neînţelegerea unor anomalii" (anomalii ca: piţipoancă-manelist, fosile-aglomeraţie etc.)

Reacţii adverse: Reacţii adverse grave nu sunt cunoscute. S-a observat că odată consumat, acest "medicament" creează dependenţă.

Supradozaj: Datorită conţinutul amestecat de Romantis exagerat şi Ironie Acră, nu se recomandă consumarea acestui "medicament" de către pacienţii instabili emoţional.

Sarcina şi alăptarea: "Medicamentul" este contraindicat în perioada sarcinii, deoarece din cauza unor pasaje pot avea loc contracţii.

Mod de administrare: Se administrează cel puţin o dată pe zi pe cale vizuală.

Condiţii de păstrare: Acest "medicament" se păstrează la îndemâna ochilor.

Producător: Zappy (dar acest produs a apărut datorită Florii)




5 comentarii:

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.