marți, 11 septembrie 2012

Uituca de mine...

   Măi, eu de felul meu sunt mai adormită aşa... da' uneori mai adormită ca de obicei... Adică tu poţi vorbi cu mine, dar eu sunt pierdută în lumea mea... acolo, pe undeva... nici eu nu ştiu pe unde. Bine, poate asta ar însemna şi ceva dezinteres... Dar totuşi, eu merg pe ideea că-s adormită.
   Dar nah, nu era parcă suficient că îmi e scris în ADN să fiu adormită... mai trebuie, uneori, să-mi mai plece memoria... să se ducă dracu-n vacanţă (aşa... de început de nou an şcolar... biologie, geografie, chimie, info, istorie, franceză..)... cred că a cedat psihic săraca... Şi când mie îmi pleacă memoria... uit diverse (că deh, de asta se ocupă memoria... de ţinut minte..)
   Hai să dau şi nişte exemple.
Era cam ora 1 noapte (sau mai bine zis dimineaţa) ... m-am trezit şi priveam tavanul... şi mă gândeam: "Blogul meu se numeşte Zdrăngăneli sau Zdrăngănele?"
Era ora 3 şi un pic dimineaţa... şi mă gândeam: "Ce zi e?". Am stat vreo 2-3 minute să-mi dau seama ce zi e.
M-am trezit pe la vreo 8, m-am ridicat din pat. M-am spălat pe faţă... am luat periuţa de dinţi în mână şi stăteam şi mă uitam la ea. Ştiam că mai trebuie pus ceva pe ea, dar ce?? Ştiu, ciudat. Da, într-un final mi-am dat seama ce trebuia pus pe ea...
Am spălat vasele... şi le-am băgat în frigider...
Am luat cuţitul să tai o felie de pâine, atunci mi-am adus aminte că uitasem (da, uitasem) să mă uit pe net la ceva. M-am dus în dormitor... am încercat să tastez... mă incomoda cuţitul...
Mă îmbrăcam cu blugii să ies afară (blugii mei au nasturi în părţile laterale şi de grasă ce-s desfac doar 3 nasturi din partea dreaptă). Mă îmbrac cu blugii... dau să mă închid la nasturi, sună telefonul. Vorbesc la telefon... mă încalţ, ies pe uşă. Pe scară bag mâna în buzunar şi îmi pare că e mai larg... Mă închid la nasturi.
Am plecat afară... să cumpăr pâine... Am ajuns în faţa magazinului şi nu ştiam ce vreau...
Vreau să întreb pe cineva ceva, dar uit ce...
    Să nu vă supăraţi pe mine că mai uit lucruri, vă roogg..



9 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, se întâmplă :)), dar cum ar fi să uit să mă îmbrac... şi să ies afară în pijamale???

      Ștergere
  2. Şi mie mi se întâmplă. :))) Tot aşa, eu când să mă spăl pe dinţi, în loc să pun pastă de dinţi, era să pun o cremă de faţă (care are forma tubului cam aceeaşi cu a pastei de dinţi). E ciudat ce se întâmplă , dar după cum ai spus şi tu, mai pleacă în vacanţă mintea noastră. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow yuppy nu-s singura impiedicata si uituca din Univers..bun nu ai zis ca esti impiedicata , dar eu da ..oricum..nu e chiar asa derau sa uiti sa te imbraci si sa ajungi la jumatatea drumului si sa realizezi ca tu in loc de hainele de scoala esti imbracata in pijamalele groase si calduroase cu Snoopy ..oh ador pijamalele alea, sau ca faci un lucru banal gen inchizi usa, dar ai senzatia ca nu ai inchis-o, te intorci si mai verifici de trei ori ca sa fi sigura ca ai inchis-o , dar mai apoi iti daiseama ca ai facut-o..mergi in casa iti vezi detreburi si peste cateva zeci de minute mergi si o intrebi pe mama ta daca a inchis usa ...cand tu ai fost cea care a inchis-o....sunt multe faze hilare dar totusi dupa cetrec ma amuza si ma gandesc eu am facut aia ? Neh..imposibil..sau mai aveam obiceiul pe la 1 noaptea sa ma trezesc din somn, sa imi iau ghiozdanul si sa le sun ca vreau sa plec la scoala , ba chiar ma grabeam sa fac dus si toate cele ..pana sa se amuze ai mei oprindu-ma..desigur ca eu dormind de la noua seara eram complet buimacita adca helou..eu trebuia sa merg la scoala ..eh amintiri ..si eu sunt in lumea mea si nu raspund mereu, dar atunci cand o fac lumea pare sa nu inteleaga despre ce vorbesc , ca mereu mormai si vorbesc incet de teama ca nu ma fac inteleasa sau nu sunt chiar sigura pe un anumit subiect , ca nah altfel turui mai rau decat o moara stricata, cam la fel ca in acest comentariu ..cu drag Krisszu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Eu nu mă împiedic, eu calc lumea dacă merge în faţa mea iar eu nu-mi iau distanţa corespunzătoare. Calc tare bine că rup încălţămintea celuilalt :)). Deci păzea.
      Cu uşa... păi ne intră în reflex chestia cu închisul uşii, sau a apei... sau a gazelor... sau scosul fierului de călcat din priză.. Sunt chestii pe care le facem automat şi nu le mai ţinem minte pe urmă...

      Ștergere
  4. Mda acordam minimum de atentie ...Krisszu=))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hihi :x şi eu sunt o ameţită.Deobicei mă duc undeva şi pur şi simplu uit ce vroiam să fac, dacă mă întorc înapoi, îmi amintesc..

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Şi mie mi se întâmplă faze din-astea. Bine că nu suntem singurele.

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.