sâmbătă, 15 decembrie 2012

Ce minunată e viaţa!

Sărbători idioate...
Oameni stresanţi...
     Şi ce dacă vin mă sărbătorile? Numai acum putem fi buni cu bătrânii, orfanii, săracii etc.? Numai acum dăm bani pentru biserici şi emanăm bunătate prin toţi porii? De ce numai acum? Pentru că în rest ne doare-n paişpe de toţi ăia care nu au unde locui sau nu au din ce trăi.
    "Vaaii... ţin post!" Aşa, şi?! Crezi că mă interesează pe mine că tu ai ales să ţii post fie că eşti religios, fie că (mai nou) să vezi... se ţine post ca să se detoxifieze corpu' (da, femeile...). Domnişoară dragă, da' până la post nu te-ai gândit că ar fi cazul să-ţi detoxifiezi corpul? Şi crezi că nemâncând brânza din laptele lu' Fulga şi mâncând caşcaval de post te transformi din omidă în fluture? Ajungi în Rai? Te simţi atât de bine şi plină de viaţă încât dai pe afară...?! Nu am nimic cu postul atâta timp cât este ţinut cum trebuie. Nu te pui să zici acum la toată lumea că tu ţii post şi să ai pretenţia ca cei din jurul tău să nu mănânce "de dulce" în faţa ta că ţi se face poftă. Să-i obligi pe ceilalţi să mănânce acelaşi tip de mâncare (adică de post) când ei, de fapt, nu ţin post... Să ţii post şi să nu mergi la biserică. Să ţii post şi să înjuri şi să faci tot felu' de chestii +18... Păi ăsta nu e post, ci e doar o chestie de fiţă. O fi la modă, mai nou, să se ţină post.
     Parcă zilele trecute, nu mai ştiu exact (da, mai nou stau prost cu timpu' şi nu numai) un coleg de la mine din clasă se dă cu fond de ten :|. Aaa... ce-i aşa interesant, ieşit din comun, ciudat? Păi cum naiba să nu fie ciudat? Adică mâine-poimâine se vor duce UNII băieţii (sau poate nu-s băieţi) pe la magazinele cu cosmetice şi îi vei auzi:
"Bună ziua! Aş dori un fond de ten pentru ten mixt..."
"Ce culoare are domnişoara la piele?"
"Aaa... dar e pentru mine."
Plus că acel coleg se pensează, epilează... adică o gagică cu... mda. Chiar dacă a început cu fond de ten pe un coş, pe urmă se va da şi cu pudră... (că poate îi stă mai bine), apoi îl vei vedea că-şi mai aduce şi "vreo jucărie" pe la şcoală... şi când zic "jucărie" nu mă refer la ultimul telefon de fiţă pe care îl are... ci la altfel de "jucării".
     Adică nah... cum naiba să nu vrei să-i omori pe toţi cu propriile mâini? Cică să fii calm... Păi cum să fii calm cu toate prostiile de colinde  (dap, încep să urăs şi colindele), cu toate beculeţele de sărbători (punem beculeţe, că poate arată oraşu' mai frumos şi nu se mai uită lumea după toate gropile din asfalt şi la toate gurile de canalizare fără capac). Cum să nu te enervezi când trotuarele nici măcar nu sunt curăţate de zăpadă... proştii care au deszăpezit şoselele au format mormane de zăpadă pe trotuar... Şi ar mai fi multe de zis, dar e deja noapte şi va trebui să mă mai şi culc şi nu vreau să visez (DIN NOU) urât.
    Fără să exagerez, dar dacă mai bag în seamă toate prostiile cred că o să cad în depresie... Şi da, am început să ascult Rammstein chiar dacă îmi inspiră teamă... dar asta simt nevoia să ascult (bine că nu simt nevoia să ascult manele... dacă o să încep să ascult manele să ştiţi că atunci chiar am picat în depresie :D).

Dap, iar plângeri d'ale mele...

4 comentarii:

  1. Sarbatori idioate! Restul nu am mai citit, pt ca sunt de acord cu tine, deja

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să fie oare de bine?!
      Eu zic sărbători idioate mai mult la partea comercială şi la toată zarva care se face în jurul unei sărbători... cu restu' încă mă împac binişor.

      Ștergere
  2. nu sunt idioate:-w
    si ce daca se da cu fond de ten ce doar nu e asa de evident
    si ce daca se epileaza sa se epileze are grija de el ce:-?? se ingrijeste nu stiu de cine e vorba:-?
    Aaa ca ziceai tu de post. Pe M. colega noastra am auzito de 10000000de ori eu tin post, aaaa nu eu tin post, e de post?, da am tinut si tin post ma innebunit daca tot tine sa tina pt ea nu pt restu lumii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba încep să fie destul de idioate...
      Unul din nesuferiţii clasei. Da' bine... e normal să se dea cu fond de ten un băiat. Adică mi se pare super normal. Absolut. Vaaii... se îngrijeşte păpuşica, se dă cu fond de ten, de ce nu se şi machiază?!!!
      :P Şi eu ţin post. Post la lucruri tâmpite, idioţi şi frig (mai ales frig).

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.