sâmbătă, 1 decembrie 2012

Singurică!

    Şi... pam-pam! Sunt singură acasă :> şi cum e vorba aia: "Când pisica nu-i acasă şoarecii joacă pe masă". Eh, şoricica asta nu are chef de nimic (bine, are chef să doarmă că îi e cam somn... dar asta nu se pune).
Când nu sunt sigură acasă... "Vaaaiii... ce aş face dacă aş fi singură. Aş face aia şi ailaltă... ba şi pe aia aş face-o". Acum sunt singură. E inutil să mai zic că nu am chef de nimic :-L. Nici măcar muzica nu mă scoate din starea mea de aproape-hibernare. Se vede că se apropie iarna, adică mai sunt câteva ore până intrăm în iarnă... şi ar trebui să mă pregătesc de iarnă. Adică ar trebui să mai pun un strat de grăsime pe mine că altfel s-ar putea să mă sufle vântu'.
Cele de mai sus au fost scrise pe la ora 15... acum când scriu asta e ora 22:48... şi am o energie în mine şi am mâinile calde :>: Deci trebuie notat în calendar.
Nu, nu mi-e somn... eu iarna nu dorm... am luat deja vreo 30 de Doze de Haş :)). Plin de Rusia şi p*?a, dar cea mai bună sursă de râs. Dap... hmm... ce să mai zic?! La, la, la... am băut şi Cola şi am o stare de îmi vine să alerg cu mâinile pe sus şi să ţip: "Aaaaaaaaaa!!!!!". Da... efectul Cola şi nu numai. Băăăii.... mai sunt câteva minute şi intrăm în iaaarrrnnăăă!!!! (da, e 23:54). Fricoasa de mine a reuşit să se sperie de razele lunii. Aiurea.
S-a transformat cineva în vârcolac? Eu sper că nu...
Aaa... a fost cineva vizitat de nişte spirite care au fugit de la ele de acasă... ? (e Sfântu' Andrei, mă rog... a fost.)
Să mă duc să mă culc? Nu, nu mă duc. E prea devreme... ce timpu' meu, mai stau. E 00:00. Parcă zici că-i ceas cu bombă. Trebuia să facă "bum". Gata, e iarnă!

Ştii ce am realizat? Că pierd timpu' aiurea. Nu degeaba am scris de nu ştiu câte ori cât e ceasu' în postul ăsta... adică voiam să vă arăt şi vouă că mi-a luat juma de zi să scriu nişte rânduri aiurea, rânduri pe care le puteam scrie şi în 5 minute... Aiurea.

Şi acum o urare din partea unui N. de 1 Decembrie:
"La multi ani de ziua naţională a tuturor românilor. Fie ca lumina tricolorului să îţi umple sufletul şi mândria de a fi român să te însoţească peste toate hotarele!" Sună pompos, nu?
Eu aş fi zis doar atât... "Băi, la mulţi ani... şi să aveţi o iarnă ca vara :D." Cel puţin eu asta-mi doresc...
De fapt, nu doar asta :D. Am eu o listuţă cu o dorinţă mare, mare la moş...

*Doar nu aţi fi dorit ca ideile să aibă logică, nu?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.