joi, 27 decembrie 2012

Unde sunt cadourile...

         Moşu' a intrat din nou în concediu. A trecut toată perioada aia încărcată în care cred că a slăbit câteva kile... adică staţi puţin, oricum moşu' a trebuit să facă multe exerciţii fizice înainte de a începe să împartă cadouri în toate părţile. Păi voi cum credeţi că a putut moşu' să încapă pe horn?! Moşu-i suplu, ce ştiţi voi. Şi... între noi fie vorba, mi-a şoptit un ren de-al moşului... da' nu mai spuneţi la nimeni (nah, până la urmă nu prea mă încred în renu' ăla... că doar e un ren, ce coama mea...), da' renu' ăsta mi-a spus că în tinereţile lui (să nu credeţi cumva că moşu' a fost mereu bătrân) a făcut nişte poze d'alea trăsnet pentru câteva reviste. Deci vă puteţi da seama cât de sexy era moşu' în tinereţile lui (cred că d'asta era râvnit de domnişoare... actuale bunici, străbunici) Mmm... Dar  hai să nu ne încredem în spusele unui ren... că până la urmă nu am fumat nimic, ce naiba.
         Şi când a ajuns moşu' ăsta acasă a fost luat la rost de doamna Crăciuniţă. Îl aştepta cu făcăleţu în pragu' uşii. Cum a văzut că-i clipoceşte nasu' lu' Rudolf cum a înşfăcat făcăleţu' (deşi era în dubii... să aleagă făcăleţu' sau tigaia?!) şi l-a aşteptat cuminte pe bărba-su. Desigur, ca orice soţie care-şi lasă soţu' să plece în toată lumea, doamna Crăciun e puţin suspicioasă... că cine ştie ce se poate întâmpla. După ce moşu' trece de scanarea-de-bine-ai-revenit (aceeaşi scanare ca în fiecare an...), doamna Crăciun îi dă un făcăleţ în cap... aşa... că băut prea mult lapte şi a mâncat prea multe fursecuri. După ce moşu' îşi freacă noul cucui (abia îi trecuse ăla de anu' trecut) se apucă să dezhame renii. Îi duce în grjd, salută câţiva spiriduşi... şi se duce să se tolănească puţin în pat... doar vreo câteva zile.
          Intră în casă plin de zăpadă pe încălţări, iar zgripţuroaica de nevastă-sa îl ceartă cum că de ce intră murdar în casă, că ea a trebuit să facă curat în toată casa şi numai ea ştie cât a muncit în timp ce el s-a plimbat... şi că în fiecare an pleacă singur şi nu o ia şi pe ea... şi ea stă acolo singură şi-l aşteaptă...
Moşu' se uită la ea cu aceeaşi faţă ca în fiecare an (faţa aia nepăsătoare pe care o afişează toţi bărbaţii atunci când încep femeile să deschidă gura şi să-i certe).
           Înainte să se aşeze în pat, moşu' îşi descarcă pozele din telefon şi le postează pe facebook. În fiecare an scanarea-de-bine-ai-revenit a neveste-sii nu dă roade. De-ar şti ea prin câte cluburi din Las Vegas a umblat moşu'... Cu câte "crăciuniţe" a dansat el... Câte cadouri a pierdut el la poker... Şi de-ar şti doamna Crăciun că încă o mai poate face (destul de bine) moşu'... Nici bine nu urcă pozele pe facebook, că deja încep să curgă like-urile de la "crăciuniţe". Care mai de care mai dezgolite, mai siliconate, mai rujate... mai frumoase...
Mai aruncă şi moşu' un ochi pe facebook-ul lu' una... ba la alta... Închide laptopu' şi se culcă...
Dă-i dracu de copii... îşi spune moşu' şi se face mai comod în pat.
Şi uite aşa se culcă moşu' fără nicio remuşcare...


           Aşa că ăştia de nu aţi primit cadouri de la moşu', staţi calmi... aţi fost cuminţi, da' moşu' le-a pierdut la poker.

2 comentarii:

  1. Cred ca sunteti o viitoare Coana Craciunoaica! Aveti talent la scandalurile si barfele femeiesti. Eu il stiu bine pe Mosu' V-am spus ca am fost colegi de banca in scoala primara. Nu joaca poker, nu fumeaza, nu bea... Traieste doar pentru cadourile pe care le aduce copiilor.
    Tz, tz, tz!
    Sa nu se mai repete!
    Totusi, poate mai sunt sanse de indreptare.
    SARBATORI FERICITE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt şanse de îndreptare? De îndreptare de mijloc cred... :D
      Sărbători fericite.

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.