sâmbătă, 8 decembrie 2012

La şcoală

    Bună lume! Şi a venit şi week-endu', dar a venit şi frigu'... şi iar o să înceapă o săptămână nouă (şi urâtă, tare urâtă). Urăsc profii care lasă pe ultima sută de metri totul.
Cum asculţi 20 de elevi în doar 2 ore? (chimia)
Cum asculţi 20 de elevi într-o săptămână astfel încât să promoveze toţi? (desigur că toţi, altfel nu se poate... mate)
    Şi luni am şi teză la română... Ar fi trebuit să terminăm cu tezele, da' profa a fost o mică chiulangiţă semestrul ăsta. Din ceea ce-mi aduc eu aminte... vreo 6-7 ore nu le-am făcut semestrul ăsta. Am 3 ore de română pe săptămână. Şi are nişte pretenţii profa asta... să te uiţi numai la ea. 
    La chimie tre' să-mi învăţ... şi îmi e frică. Nu, nu îmi e frică să învăţ, îmi e frică să mă asculte.
Clasa noastră fiind la parter s-a transformat în sală de alegeri, iar noi am fost trimişi... unde credeţi? În laboratorul de chimie. Acel spaţiu înfricoşător, care ne dă coşmaruri... unde suntem chinuiţi, torturaţi şi toate cele. Acel spaţiu unde are loc "Ora Supremă". Am stat joi şi vineri acolo, dar mai stăm şi luni. O fericire... iar marţi am chimia, deci ne vom întoarce tot acolo.
    Joi am avut engleza şi am vorbit despre"frică". Mie îmi e frică de păianjeni, înălţimi şi gândaci. Vouă nu vi se par urâţi păianjenii? Chiar înfricoşători pot spune...
Da' vouă vă e frică de Apocalipsa de pe 21? Ştiaţi că cei din zodia Taurului vor fi influenţaţi de acest sfârşit al lumii... mai mult în anul 2013? Da, 2013. Şi voi ştiaţi că idioţenia aia de melodie "gangnam style" (dacă o pot numi "melodie"... după ce am ascultat-o mi-am zis: "Băi, manelele este muzică!" ), deci... în idioţenia aia de melodie şi în şi mai idiotul de video-clip cică s-ar "arăta" semnele Apocalipsei... şi anume: 9 cercuri aliniate, totul începe liniştit, dintr-o dată are loc nu ştiu ce tornadă (sau ceva în genu')... şi mai e şi dansul calului (calul fiind chiar omuleţul ăla din câte am înţeles). Şi cică televizorul nu te tâmpeşte :|. Băăă, nimeni nu ştie când vine Apocalipsa aia!!!
Şi, când scriu asta zâmbesc şi mă gândesc la... şi dacă o să vină într-adevăr sfârşitu' lumii? :)) Atunci vom regreta că nu ne-am cumpărat un loc în Rai şi nu am fost mai atenţi la dansul unui cal.
În fine. Mai e puţin şi o să aflăm dacă o să murim sau nu.
Un banc pe tema asta:
"Programul sărbătorilor de iarnă:
- 20 decembrie 2012 – pregătirea pentru sfârșitul lumii
- 21 decembrie 2012 – începutul sfârșitului lumii
- 22 decembrie 2012 – sărbătorirea oficială a sfârșitului lumii
- 23 decembrie 2012 – sfârșitul oficial al sfârșitului lumii
- 24 decembrie 2012 – mahmureala de după sfârșitul lumii
- 25, 26 decembrie    - Crăciunul
- 31 Decembrie 2012 – pregătirea pentru anul nou Brad.. Șampanie..Cadouri …etc…
- 1 ianuarie – începutul noului an…
- 2, 3 ianuarie – mahmureala după anul nou
- 4 ianuarie – pregătirea pentru sfârșitul lumii… pe stil vechi…"

    La începutul clasei a XI-a profa de geografie a luat clasa noastră, noi lăsând acolo bradul... deh, marea noastră avere. Mai aveam şi o floare pe care o udam cu suc, apa de la bureţi... şi în zilele de sărbătoare cu apă curată... şi îi mai puneam şi "îngrăşământ natural" - coji de seminţe, uneori şerveţele şi doze de suc. Cred că v-aţi fi aşteptat să vă spun că săraca buruiană s-a ofilit... eh, vă spun că buruiana nu s-a ofilit... şi nu, nici mutantă nu a devenit.
Marţi când profa a intrat în clasă a aşezat UN brad fix în faţa clasei, urmând ca mai apoi să asculte nişte elevi, printre care şi pe Spy 1. Pentru că nu avea loc să arate la hartă, Spy 1 a mutat bradu' puţin mai încolo.
Spy 1, mai târziu: "Cred că ăla era bradu' nostru'."
Eu: "De ce nu l-ai întrebat atunci când l-ai dat mai încolo... Bradule... bradule... tu eşti mă? Mă mai cunoşti mă?"
    Miercuri am dat lucrare la istorie. După ce vreo 2-3 ore am vorbit DOAR despre decolonizare, colonizare, colonii, motivele expansiunii... la lucrare ne dă un text despre mass-media şi două cerinţe făceau referire la textul ăla :|. Minunat! Dacă mie mi se cere să vorbesc despre... ăă... analizatorul vestibular, dar eu vorbesc despre analizatorul cutanat (da, am dat lucrare şi la biologie) profesorul îmi va spune că spun prostii şi mă va trimite la loc... Da' profi-s, pro(şt)fi...
    Am dat şi lucrare la biologie.
Profa (către majoritatea din clasă): "Ridică-te! Unde ai telefonul ăla? În bancă la colegu'?!... Lasă foaia... X, tu nu auzi să laşi telefonul ăla şi să nu mai copiezi? Scoate telefonul din mânecă..." 
E aceeaşi profă care a scăzut câte un punct la teză doar pentru că nu a vrut ea să stea şi apoi a considerat că am copiat. Hai, care-i ridică statuie?! Nimeni? Bravo!

    Şi mai sunt 2 săptămâni de şcoală. Profi idioţi, cum lasă ei treaba cu notele pe ultima sută de metrii...

Şi acum o întrebare:
Ţie de ce îţi este frică?

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Era întuneric. Nu se vedeau decât doi ochi ce sticleau. Inima îţi bătea cu putere... Ochii se apropiau... şi... "BAU!"
      :))

      Ștergere
  2. Mi-e frica de ziua de marti ca ne asculta la geografie.Invat cu atata placere incat am senzatia ca ma strange cineva de gat cand ma apopii de manual-.-
    Imi e frica de gandaci.
    Imi e frica de scarile de bloc intunecate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca deobicei exista ceva amuzant in postarile tale , super dragut , chiar am ras la faza cu planta . Saraca floare , dar care-i treaba , de ce doar de sarbatoare apa curata ? Eu stiam ca e pacat sa uzi florile in zilele de sarbatoare . :)) Dar , chiar a fost amuzant . Hi-hi .
    Frica ? Hm..
    Mi-e frica de insecte ( in general chestiile care se tarasc - rame,omizi ) aaaah ! Imi vine sa tremur numai cand ma gandesc . Imi e frica de teze/teste/examene..

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.