marți, 18 decembrie 2012

Semestrul I: Ultimele zile

     Hei!! Şi a venit şi timpul să mă laud. Am terminat cu mate şi cu chimia pe semestrul ăsta. De azi pot spune că am intrat în vacanţă :P. Ahh... abia aştept să dau iama-n nişte cărţi.
     Luni am început în forţă cu o lucrare la mate şi una la română. Am luat 7 în lucrarea la mate :>. La română trebuia să scriem o lucrare de vreo 3 pagini în mai puţin de 40 de minute. Desigur că nu am demonstrat în 2 pagini ceea ce-mi ceruse... Şi oricum nu trebuia să dau lucrare...
     Azi m-a ascultat la chimie. Nu ştiu dacă să mă enervez sau să râd acum... În ora de chimie mă întreabă un coleg ce am învăţat. Eu, deşi învăţasem şi fenolii, voiam să scriu alcooli. El ştia doar fenolii... Aşa că era numai bine. Eu alcooli, el fenolii... Ne ducem noi la tablă, ne apucăm de scris în forţă... nu trec nici 5 minute şi ne zice profu': "Treceţi la loc. Ştergeţi tabla." Nici măcar nu s-a uitat la ceea ce am scris eu... Am scăpat uşor cică pe semestrul ăsta, că a fost scurt (sau poate că i-a plăcut cadoul :-")
    După chimie să plecăm acasă. Desigur că nu am mai plecat, că dehh... "Stăm, stăăăămmm să părem copii cuminţi." şi pentru faptul că nu doream să ieşim pe la profesori că pe la idioţii de elevi poarta era închisă. Am rămas 5 la fizică. Şi cum tablele erau aşa de frumoase, iar cele 2 mândre nu prea fac săptămâna asta prea mult de serviciu... aşa că...





















"Crăciun fericit!" e scris de Simona, iar "Ho, ho, ho...!" e scris de mine :D. Frumos, nu?! Ştiam ;;). Şi astfel am demonstrat că se pot scrie 2 table cu 2 bucăţele mici, mici... cam de mărimea unei taste de la tastatură (tasta "A" de exemplu, să nu cumva să consideraţi că poate fi şi de mărimea tastei space).

Aşa că... Vacanţă plăcută! S-a încheiat primul semestru.

5 comentarii:

  1. mandro ;* Pitic al veseliei ;)) am ceva pentru tine, ceva ce meriti, deoarece tu nu mi-ai cerut chirie. si m-ai adapostit mereu cu drag si bucurie vreau sa te anunt ca te-am nominalizat la Blog of the year 2012!
    http://krisszu95shinnygirl.wordpress.com/2012/12/18/special-pentru-voi/
    Ca sa vezi cat tin la gazda mea cea de toate zilele :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Băi, mulţam pentru steluţă... Eu nu prea sunt darnică, aşa că nu mă bag în chestia asta :D. Oricum, merci >:D<.

      Ștergere
  2. Blog of the year 2012!
    http://krisszu95shinnygirl.wordpress.com/2012/12/18/special-pentru-voi/

    RăspundețiȘtergere
  3. He he nu e nevoie sa o dai nimanui:)) ..o poti pastra doar tu ..e a ta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi hi , foarte dragut. Da, eu ma mai duc doar maine la scoala apoi liber , cat am visat la vacanta asta , offf ce ma bucur!
    Ai grija de tine draga mea ! >:d< :*

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.