marți, 25 decembrie 2012

Crăciun fericit!

        Mă deci... fără deci, staţi. Azi e crăciunu' şi eu vă urez Crăciun fericit şi ce mai vreţi voi pe acolo, că degeaba vă zic să vă petreceţi ziua alături de cei dragi şi persoana iubită sau să aveţi o zi magnifică sau... sau mai ştiu eu ce, când voi staţi ca leneşii în faţa calculatorului singuri, singurei şi poate mă mai şi înjuraţi că vă fac urări din astea stupide. Aşa că faceţi ce vreţi voi...
       Vedeţi că se poate şi fără mesaje copy/paşte dă pă interneţi şi debitate de nişte filozofi de ocazie?
Mesajele alea sunt copiate de d'ăştia care nu pot scrie un "Crăciun fericit alături de cei dragi!" din mintea lor ci tre' să copieze "Crăciun fericit şi multe bucurii alături de cei dragi!" de pe net. Bine, asta cu mesajele ciordite de pe net cu ocazia crăciunul, anului nou, zilei de naştere, ziua numelui, ziua... când Gigi s-a lovit la degetu' mic de la picioru' stâng... e deja o tradiţie. Mă întreb când se va face şi o sărbătoare d'asta închinată mesajelor ciordite de pe internet...
        Lăsând mesajele de pe net la o parte, o să trec la altele...
Nu e nimeni pe stradă, dar... la farmacie e deschis. Nah, se mai îmbolnăveşte lumea. Hmm... nu a trecut încă nicio salvare, dar e prea dimineaţă. Ah da... măi cititorii mei ăştia puţini... vă rog eu mult nu vă aruncaţi ca nişte morse înfometate asupra cârnăciorilor, sărmăluţelor şi a altor mâncăruri d'astea de sărbătoare. Vă vreau întregi şi după crăciun. M-aţi auzit măi? Eu sper că da :D.
        Momentan atât îmi vine să scriu pe tema asta a crăciunului...
Se anunţă o zi plictisitoare... :)

6 comentarii:

  1. N-ai ce sa faci cu mesajele,oricum sper sa te bucure un simplu "Craciun fericit!" de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. yupii eu am o alta chestie ..in sfarsit potsa las comentariu mult mai dragut , eh nu ca la tine nu puteam dar ..voiam sa iti urez Craciun fericit:* ...si multa fericire tot eu sunt doar ca am comentat cu un cont google :* ah ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nu faci tu pentru mine ;;)...
      Şi eu îţi doresc la fel. :)

      Ștergere
  3. Dragut . Chiar m-a amuzat postarea asta :))) . Eu una o sa fiu intreaga si dupa craciun , sa vin aici sa-mi dau cu presupusul >:) .
    Craciun dulce ! :*

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.