sâmbătă, 1 decembrie 2012

Prostii

      Neaţa măi! E minunata zi de 1 Decembrie... iar Google are un nou logo, logo pe care încerc să-l descifrez. E drăguţ, e colorat... e făcut de o fată din Suceava.
Acum ştiri aiurea.
"Nume de copii predestinate succesului".  Adică dacă te cheamă Ion eşti sortit eşecului. Adică îţi faci CV-ul şi te duci la angajator. P'ăla nu-l interesează că ai făcut 4 facultăţi, ai şi master şi doctorat... ai (s)experienţă cu caru' şi eşti omu' perfect... Băi, dacă te numeşti Ion te invită să ieşi afară... Da' dacă te numeşti Florin, Mircea sau Constantin atunci pe angajator nu îl mai interesează că ai făcut doar V clase, adică clasa I, a II-a şi restu' de ani clasa a III-a. Porţi unu' din numele predestinate succesului şi asta e tot ce contează.
Mda, altă ştire... Pe o tablă dintr-o facultate din Bucureşti nişte elevi au desenat una bucată organ şi a mai "apărut" şi un mesaj. Vaaaii... ştire... Wow! Nesimţire. Serios?! Ştiri tâmpite. Nu e o ştire faptul că pe o tablă un bou a desenat ceea ce-i lipseşte, că şi la mine în clasă "apar" în mod "misterios" pe tablă diverse mesaje şi desene (făcute de nişte extratereştri furioşi veniţi cu nava pe galaxie, nu au putut veni cu pluta pe apa sâmbetei).
Altă ştire... Nişte unii fumaţi rău de tot spun că au găsit un bârgol de inorog. Serios mă? Bârlog de inorog? Adică deja bănuiesc o viitoare ştire: "Uluitor! S-a descoperit un bârlog de dragon... Vaaiii. Minunaatt. Adică uitaţi, aici e locul unde dragonul îşi făcea nevoile... aici e locul unde mânca... uite o copită de dragooonn. O să-mi poarte noroc."
Şi staţi pe aproape că cică se inventează ciocolată cu efect de Viagra. Dap, bagi în tine ciocolată d'asta... şi... şi stiţi voi mai departe. Dar ce e cel mai important e că o să fie un produs natural. Băi, deci natural. Aţi înţeles, nu? NA-TU-RAL! Dar oare un pahar de vin sau altceva nu are acelaşi efect ca această viitoare ciocolată minune?
Bine, mai sunt şi alte (ne)ştiri dar e suficient. Jurnalişti de 2 bani...
     Ah, da... încă ceva. Când naiba se termină "Dansez pentru tine"? Nu, nu mă uit la porcăria asta, dar văzusem o ştire (de fapt mai multe) cu un dans d'ăla sexos. Ştiri despre "Dansez pentru tine": "Detaliu intim s-a văzut la sfârşitul dansului" (Cred că s-a văzut creierul... Ceee?? E un detaliu intim. Şi mie mi-ar fi ruşine să-mi afişez creierul în public dacă ar fi de mărimea unei boabe de cafea.). "Ai nevoie de concentraţie maximă să-ţi iei ochii de la sânii ei" (Ai nevoie de un pic de inteligenţă ca să-ţi iei ochii de la o tipă d'asta care-şi mişcă "plămânii", iar tu stai şi salivezi ca un Bulldog.). Alt titlu: "Luciu a fost bună, bună de tot..." (Bună, bună de tot de pus în anumite poziţii şi... ăă... şi nimic). Mai vreţi şi altă "ştire"? Hai că pe mine încep să mă amuze deja idioţeniile astea de neştiri. "Andreea Tonciu s-a aşezat în patru labe de ziua ei ca să danseze la bară". Adică în traducere: "trimiteţi bă naibii copii la culcare că nişte retardaţi difuzează cum o capră revine la poziţia iniţială şi anume în patru labe". Păi şi când vor face sex în platou? Câânddd??
        Vaaii... şi se mai miră nişte unii că sunt fete de 14 ani care au rămas gravide. Păi dacă la televizor se difuzează numai prostii...

5 comentarii:

  1. trebuie sa faca si ei bani no?
    adica ai observat si tu ca atunci cand pui un titlu sexos ai mai multe vizualizari asa si ei:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbeşte despre sex sau despre cum să omori pe cineva şi ţi-ai asigurat o turmă de ciudaţi :D.

      Ștergere
  2. hei te-am provocat la o leapa dragutza numita leapsa celor 7 secrete ,,,in care tu trebuie sa spui 7 lucruri despre tine astept sa o faci cand ai timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut-o azi-dimineaţă şi de atunci mă tot gândesc ce 7 lucruri să spun despre mine.
      Merci :).

      Ștergere
  3. eh abia astept ....

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.