marți, 6 noiembrie 2012

A... zi de şcoală

Băi... serios acum.... Eu şi presimţirile mele. Aseară stăteam cu caietul de geografie în braţe şi citeam fără a-mi intra ceva în cap. Şi mi-am zis... "Ar fi culmea ca mâine să mă asculte..." şi aveam şi o presimţire... că aproape e fiecare dată când nu îmi învăţ mă ascultă.
Ora de geografie.
Profa: "X..."
X: "Doamna, da' eu nu mi-am învăţat... că am crezut că doar referatul pentru azi..."
Profa: "Am zis că şi lecţia..."
Mai dă vreo două pagini spre începutul catalogului... ZBANGGG!!sare  în ochii ei numele meu. Mă ridic în picioare ca un căţeluş... şi îi zic: "Dar nici eu nu mi-am învăţat".
Profa: "Ehh... şi acum ce o să facem? Vor zice şi restu' că nu au învăţat..."
Cucoană, pe mine nu mă doare de restu'.
În fine, mai ridică pe unu' iar pe mine mă cheamă prima la hartă. Noroc băi! Din lecţia pe care o avusesem ştiam prima jumătate pe care o învăţasem pentru ora trecută. Şi îmi dă mie primul tip de vegetaţie de pe Terra şi ultimul pe care îl învăţasem. Noroc. Că dacă eram a doua şi mă întreba din ultimele... mă trecea la loc. După ce i-am spus tipurile alea cu mari emoţii... îmi mai pune şi întrebări din urmă.
Profa: "Cum se numeşte mediul care a suferit modificări minore?"
Eu: "Antropizat."
Profa: "Exemple."
Eu: "Stepa."
Profa: "Cum se numeşte proprietatea animalelor de a-şi schimba cul..."
Eu: "Homocromie."
Profa: "Treci la loc. Ai zis că nu ai învăţat... (profa către clasă) Mai spuneţi şi voi ce notă să-i dau... Nu a ştiut de 10, dar un punct în plus că a ştiut din lecţiile trecute."
M-a trecut la loc... am ajuns în bancă. Relaxată... (bine mint :)) inima încă îmi mai bătea tare şi cică aveam ochii roşii... da' nu îi aveam că îmi venea să plâng... ci de draci.. că o dată nu-mi învăţ şi eu şi fix atunci mă ascultăăăă).
După geografie mate. Nu ne-a mai controlat la temă. Unu' nu îşi făcuse tema complet că nu ştia cum se face şi s-a gândit să se ducă la prof şi să se scuze. Intră profu' în clasă, ăsta se ridică din bancă şi face câţiva paşi spre prof. Profu' "Nu cred." Şi el nu apucase nici măcar să deschidă gura.
Engleza. Am stat. Adică nu am stat, ci am încercat să învăţ la chimie. Profu' era ocupat cu mama unei eleve cu aviz de exmatriculare la purtător. Deci o oră mi-am forţat creieraşul să reţină o reacţie de care nici măcar nu am avut nevoie... :-L. Aaa... da... s-au ascultat şi manele :-L... Mmmmm...
După engleză... ora supremă. CHIMIA. Cea mai cea oră....!!! După ce profu' a adunat pe câţiva de pe naiba ştie unde... (ei zic că azi au avut ghinion după ce unuia dintre ei i-a trecut o pisică neagră calea şi a fost blestemat de una de care se luase... şi a zis că nu iese azi afară că s-ar putea să păţească ceva... oricum nu-i pierdere). Am dat lucrare la chimie. Scriam eu pe o ciornă nişte chestii cu CH linuţă la, la, la să văd dacă se aseamănă cu reacţia pe care mi-o cerea el acolo... şi vine el în faţa băncii mele şi mă întreabă: "Aia e ciornă?" Dau afirmativ din cap. Pleacă. În gându' meu... "Ce altceva putea fi?!! Bileţele de dragoste?" Mda...
După chimie, oră relaxantă. Fizica. S-au dus iar Spioancele "la baie" (adică la magazin) să cumpere seminţe.
Unu' din nesuferiţi: "Dă-mi seminţe."
Spy 1: "Nu."
Unu' din nesuferiţi: "Dă-mi seminţe sau te violez."
Discuţie:
Spy 2: "Când eram mică eram tunsă castron."
Spy 1: "Eu eram frumoasă ;;)."
Flory: "Eu eram slabăă... apoi am început să mă mai durdulesc."
Eu: "Grasă, păr scurt şi drept... ochi mari"
......
Spy 1 către Spy 2: "Hai, spune ce crezi despre mine..."
Spy 2: "Păi... eşti superioară."
Spy 1: "De ce? Eu vreau exemple..."
Flory: "Vreţi să vă zic defectele lu' Gaby?" 
Spy 1 şi Spy 2 dând afirmativ din cap.
Flory: "Data viitoare." 
Îşi ia geanta şi pleacă.
Spy 2 după ce a plecat Flory: "Hai să vorbim despre defectele lu' Flory."
Şi la sport am plecat...

Mâine-i miercuri. :( Istorie lucrare sau ascultat. La mate lucrare. 2 ore de info... Una bucată franceză... Şi IAR sport.
Mâine îi mai creşte o petală Florii... ;;)

3 comentarii:

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.