vineri, 31 august 2012

Anonimi...

   Nu o să-i înţeleg niciodată pe acei anonimi care comentează aiurea. Se ascund în spatele anonimatului doar pentru a trânti nişte comentarii demne de ignorat. Pentru ce dracu fac asta? Să arate că nu-s mai deştepţi decât tastatura la care tastează??
Idioţi. Dacă vrei să-ţi exprimi părerea şi dacă vrei să se ţină cont de ea, nu trebuie să te ascunzi în spatele anonimatului...
Cu ce te încălzeşte pe tine, un anonim trist şi uitat de lume, dacă laşi nişte comentarii jalnice la adresa unor persoane/păreri/texte? Cel care scrie un articol nu trebuie să facă pe placul tuturor cititorilor. Dacă nu te mulţumeşte ceva, de ce tot mai revii?
Viaţa e frumoasă şi fără comentariile unui anonim nervos, uitat de lume şi de tot... care râde ca un prost/o proastă atunci când apasă "trimite comentariu"... (camentariu' demn de cuvinte "mari").
   Băi anonimi frustraţi, nimeni nu s-a născut pentru a vă face pe plac. Nu vă convine ceva, mai aveţi sute, mii, milioane de alte bloguri, de alte ştiri, de alte chestii la care să comentaţi...4 comentarii:

 1. Ei cred că ''părerea'' asta a lor e importantă. Dacă e, de ce mai stau în anonimat?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi vezi tu, fiecare gândeşti în felul lui...
   De ce mai stau sub anonimat? Pentru că nu au demnitate... poate...

   Ștergere
 2. Probabil le e teama ..si totusi vor atentie

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Le e teamă? Păi normal că le e teamă... pentru că mulţi anonimi lasă nişte comentarii de prost gust... Dacă ar avea tupeu ar lăsa anonimatul la o parte...

   Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.