joi, 9 august 2012

Chestii pe care nu le înţeleg...

   Desigur, sunt multe chestii pe care nu le înţeleg. Asta e, nu pot înţelege fiecare lucru din lumea asta...
Mă gândeam azi, în timp ce călcam ceva... pentru ce dracu îmi calc eu hainele că oricum nu le suport călcate.
Dar desigur, cum nu pot ieşi cu ele afară necălcate că se uită şi ultima fosilă chioară la mine strâmbând din nasul ăla de cotoroanţă, le calc.
Utilitatea călcatului nu o înţeleg de fiecare dată. Adică eu care port un tricou şi o fustă/o pereche de pantaloni sau ce mai port... şi mă duc până la şcoală sau mă plimb aiurea, chiar nu înţeleg de ce ar trebui să fie călcate la dungă. Aaa... dacă mă duceam la vreo întâlnire de afaceri, nuntă... şi alte chestii din astea, atunci înţelegeam de ce să-mi calc hainele. Oricum se fac ca naiba după 10 minute de purtat...
Şi fix din cauza asta eu atunci când îmi cumpăr haine caut din alea pe care nu trebuie să le calci (în picioare) :D. E mai simplu aşa. Viaţa e mai uşoară. Ce atâta călcat?!
   Altă chestie pe care nu o înţeleg, de ce dracu coace lumea asta vinete în cantităţi industriale? Şi când spun cantităţi industriale... vorbesc serios. De ieri de pe la vreo 12 miroase a vinete... Acum e 15 când scriu eu asta şi tot mai miroase.
Să vă rămână-n gât!!!!
   Altă chestie... când suni pe cineva, nu te uiţi dacă ai format bine numărul? Adică formezi acolo un număr şi te iei de viaţa celuilalt crezând că e persoana pe care o cauţi... Înţeleg, greşeşti o dată. Dar de 4 ori? Să suni de 4 ori la acelaşi număr? Şi să întrebi tot de 4 ori dacă e "Lenuţa" acolo?
Nah... de exemplu mă sună ieri o tanti furibundă... "Bună, sunt mama lui Titi. Vreau să vorbesc 2 secunde cu tine."  Era genul de femeie înţepată şi trădată. Avea o voce impunătoare. Deci, Titi, era fi-su şi probabil nu voia ca şi ăsta să fie trădat de... de... Graţiela băi... Şi tanti tot insista să stea două secunde de vorbă cu mine. Şi am stat... chiar mai mult de două secunde. Doar ce era să-i fac? Să-i închid telefonul în nas? După ce că, probabil, tocmai fusese părăsită de soţ, nu o găsea pe Graţiela, îi mai închideam şi eu? Şi am suportat întrebările tantii ăleia... la urmă să mă întrebe ce număr a format ea... Mda.

Mai sunt şi alte chestii pe care nu le înţeleg. Bine, mult mai multe... dar cine înţelege toate chestiile? Dacă le ştie cineva pe toate să vină să mi le explice. Atenţie! Să se înarmeze cu răbdare şi nervi de oţel :D.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.