duminică, 5 august 2012

Facebook

    Facebook. Am văzut că domnişoara şefă mare a mai atins subiectul ăsta sensibilos de mai multe ori p'aici şi aşa că o să-l ating şi eu (cu bâta cred). Nah, dacă pentru mine facebook e un rahat, pentru alţii e o mare zeitate. Zeitatea Facebook. O să citiţi despre zeitatea asta numită "Facebook" în cărţile de cultură, religie, păgânism şi alte prostii din astea. La fel ca domnişoara şefă mie mi se rupe de religie şi de tot. Pentru ce dracu să mă duc la biserică? Să-l văd pe bărbosu' ăla care citeşte dintr-o carte îmbrăcată în fir de aur? Bine, nu intru adânc şi cu forţă în afacerea asta numită "Biserică" că poate mă bate dumnezeu. Io vreau să zic doar atât, unii utilizatori ai facebook-ului vor deveni păgâni. Se vor închina facebook-ului şi îi vor aduce ofrande constând în poze deocheate cu ei. Şi că tot veni vorba de poze deocheate. Eu chiar nu înţeleg necesitatea publicării unor poze în care specii inferioare, ca acele curve care-şi fac poze în ţâţele goale lângă soba de teracotă a bunicii, vor să împartă şi altora acele privelişti "uimitoare". Cum li se văd rândurile de şunci şi prostie. Bă, dacă eşti o persoană căreia îi funcţioneşte cel puţin jumătate de neuron, păi nu-ţi pui poze cu tine în toată "splendoarea". Când zic "splendoarea" sunt sarcastică. Ce splendoare poate să fie la gagica aia care fuge după ăla cu lanţu' mai gros şi maşina mai luxoasă? Desigur, gagica fuge după ăla pentru a-şi trage o poză cu maşina lu' ăla. Ce splendoare mai e la gagica aia care e dotată cu sutien push-up (de îi vin ţâţele la gură), tona de machiaj şi hainele acelea mulate în cel mai porno mod posibil? Păi în... organul care nu-l am, tu eşti grasă cât o scroafă şi vrei să intri cu forţă într-o pereche de pantaloni din latex şi să-ţi mai şi stea bine. Draga mea, eu îs sinceră, arăţi ca o focă. Dar cred că şi o focă o să râdă de tine. Până şi aia e mai bine "îmbrăcată" decât tine. Mda. Mai sunt şi puştoaicele alea de până în 15 ani care au poze modificate cu nu ştiu ce program dă pă net, unde sunt ele cu iubirea vieţii lor. Ceva gen: "Eu Maria, tu Ion. Noi = LOVE". Mda. Piţi în devenire sau retardate pe viaţă.
Next. Puştanii. Ăia care au între 13-17 ani cel mult. Ăştia de suferă schimbări constante şi care suferă după cur şi ţâţe în exces. Labagii dracu nu se pot abţine în a nu-şi  pune poze cu ei şi cu maşina aia tare a lu' vecinu de la 3. Sau poza aia în care "bravii cavaleri" îşi expun muşchii. Sau poza cu bărbăţia. Da, da. Chestia aia care atinge cu greutate grosimea şi lungimea degetului mic. Deget mic de la picior, hoo... calm fetelor!!
Mno. Ăia mai mari deja se laudă cu "capturi". "Bă coaie, asta-i gagică-mea. Vezi ce cur are. Şi faţa ei cere numai... ". Mda. E aşa, sau nu e aşa?
Aaa, era să uit de discuţiile alea între 2 proaste care se ceartă pe un rahat cu ochi, adică un EL.
A: "Fhai taratura nenorocitaaa... iati mana de pe gagiumiu." 
B: "Taci fai din gura. Io lam vazut prima sil iuuuuuubbiii mooolllt :X:X:X:X:X:X PUUPP LA EL DE DULCE"
A: "Fai muisto daca tre prind iti rp gatu mortii matii de curva"
B: "P cine fc tu fai cruva centurista dracu mars dracu pe centura"

Mda. Scurt exemplu. E inventat de mine, dar e apropiat de realitate. Bine, nu chiar apropiat. Am scris prea citeţ.
Şi până la urmă, Facebook-ul ăsta e chiar mişto. Atâtea paraşute şi atâţia proşti, de parcă zici că şi-au dat întâlnire cu toţii acolo şi şi-au format grupul lor. 
Oameni normali vs. Oameni anormali (sau oamenii peşterii, sau cocalarii, sau manelarii, sau fiţoşii etc.)
Oare cine va învinge? Binele sau răul??? 
Mă duc să-mi iau floricelele şi să privesc "bătălia" secolului dintre bine şi rău.
Atât. 


Zappy 2

4 comentarii:

  1. Mdea cam asa sta treaba cu Facebook,daca stam sa privim partea rea a facebook-ului, dar partea buna?!cum ramane cu partea buna A???partea aia cand cunosti pe cineva,cand o anumita persoane are niste poze de mai mare tie dragu' sa te uiti si jocurile alea de nu te poti dezlipi de monitor si altele dar care nu imi vin in minte acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. Facebook.. si eu am . Sa zicem ca nu ar fi atat de rau acest site daca toti cei descrisi de tine mai sus nu ar exista .. nu doar pe facebook , ci pe planeta .

    Chiar azi mi-a trimis cineva un link de am ramas " Vai doamne . nu pot sa cred ca mai exista in ziua de azi astfel oameni " .

    Sa pun sau nu linkul :-? , greu de decis . Cei slabi de inger nu vor rezista ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pune link-u' să vadă şi ochii mei curioşi...

      Ștergere
    2. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.179965028801885.42969.100003651688447&type=3

      Ștergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.