luni, 20 august 2012

*Nici nu mă mai obosesc să caut un titlu*

   Zappy e aici, prezentă la datorie... Ar vrea să scrie despre ceva, da' habar nu are despre ce să scrie.
Ceva nou? Nu cred.
Ceva vechi? Multe...
  A dracu vreme, a dracu imunitate. Cred că răcesc. Cum se răceşte puţin vremea, cum organismul meu lasă garda jos şi strigă: "Eu vreau să răcesc. Eu vreau să răcesc." Desigur, uneori îmi vine să-l strâng de gât pe Organism când se împrieteneşte cu scumpa de Răceală.
"Ia pastile că o să-ţi treacă...". Am luat... mi-a trecut fugaaa. Desigur, nu mi-a trecut deloc... că aşa-i organismul meu, doar se "droghează" cu pastile...
  În altă ordine de idei citesc o carte interesantă. În carte e vorba despre două tipe, acum mature, care pe la vârsta de vreo 15 ani se îndrăgostiseră de un profesor de istorie. Din ce am înţeles eu până acum... ăla era în limbă după virgine şi cum tipele astea 2 erau virgine când l-au cunoscut... Am mai înţeles din carte că până la urmă una din ele îl omoră pe prof, dar cealaltă stă la închisoare vreo 20 de ani. Aia care a rămas în libertate s-a căsătorit şi are o viaţă frumoasă şi are 2 copii. Da' familia asta a ei nu ştie că ea a fost o criminală şi nici că era cât pe ce să devină o puşcăriaşă... Asta are o obsesie... În fiecare seară ascunde cuţitele ca nu cumva să intre cineva în casă să îi înjunghie pe toţi...  Mai am de citit, da' până aici cartea-i interesantă. Se numeşte "Fetele de îngheţată" scrisă de "Dorothy Koomson".
Deci, atenţie dacă vă îndrăgostiţi de un profesor!

  Nah, da' viaţa reală nu-i ca aia de prin filme sau cărţi. Ăia de prin filme/cărţi mereu au replicile deja pregătite, ştiu cum să se descurce în orice situaţie. Tu trăieşti în realitate... Şi când dai nas în nas cu vreo situaţie din asta mai dificilă stai şi te gândeşti ce să faci. Ăia din filme/cărţi ştiu ce să facă...
Mda, ale dracu cărţi şi filme...



2 comentarii:

  1. e interesant ce povestesti tu aici.
    este pe un post tv o emisiune cu niste puscariasi si era unu acolo care omorase pe cineva, furase, si violase si cu toate astea spunea ca e un om buuun :o) ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce prostii poti sa citesti! De-aia esti tu Zappy :))

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.