duminică, 5 august 2012

Viaţă cu "vâ" mare de la vrăjitor

    Mda... Cum ziceam, eu sunt şefa aici. Momentan. Şi cum şefa are acces la toate, m-am decis să arunc un ochi peste tot. Bine, eu sunt un fel de şefă interimară. Am o listă întreagă de chestii de făcut. Tre' să am grijă de ambele bloage, să recrutez omuleţi pentru celălalt blog, să aplic diacritice care rimează cu critice (situaţii critice). Că tot veni vorba de situaţii critice... Nu vreau să jignesc pe nimeni de pe aici, da' voi nu v-aţi săturat să scrieţi despre iubiri neîmplinite, chestii din astea aberante ca pentru ţânci de 4 ani? Adică da, blog personal, da' personal până într-un punct. Nu-mi vii tu acum să-mi spui cum te-ai culcat cu Gigel, iar Gigel o avea mică şi nu i se BIIIPP (ştiţi voi continuarea). Sau că visaţi cu ochii deschişi la nu ştiu ce Luceafăr. Sau în morţii mă-sii ce mai scriu unii pe acolo. Pe mine doar mă amuză că unii îşi descriu prea în detaliu Viaţa. Viaţa amoroasă, Viaţa de zi cu zi. Şi că tot veni vorba de Viaţă. Dacă o prind vreodată pe asta mică îi rup capu. Cine se crede asta să-şi bată joc de noi? Ce suntem noi? Preşul ei? Huuoo!!! Să o strângem de gât, să o omorâm şi să o dăm la câini, fir-ar mama ei de Viaţă. Păi dacă nimeni nu a scăpat viu din mâinile ei, acum e timpul să ne răzbunăm. Să nu mai scape vie din mâinile noastre. Cine e cu mine? Hai, furcile sus şi după tanti asta. Da, da şi tu, adolescentul ăla cu ochelari care o freacă prin baie şi visează la cur şi ţâţe. Nu te-ai săturat ca Viaţa asta să-şi bată joc de tine? Vrei să ai o gagică? Vrei să fii cel mai tare? Vrei? Chiar vrei? Păi pune dracu mâna pe ceva şi hai cu noi!
Băi, ăştia înnebuniţi după scrierea corectă şi alte bălării din astea, ştiu că "viaţă" se scrie cu "" mic. Da' cum io sunt şefa, scriu cum vrea muşchiul meu de şefă. Şi am vrut să o însufeţesc pe doamna "Viaţă", să o fac o persoană. Să nu-mi veniţi cu chestii din astea: "Băi, analfabeato, "viaţă" se scrie cu v mic. Se vede că nu te-a învăţat nimic viaţa."

Momentan atât. Transmisie încheiată.

Zappy 2

Un comentariu:

  1. Ma amuzat , ca de obicei . Imi pace tare mult cum scrii .. si tocmai , ca tu nu scrii de asa zisele iubiri neimplinite .

    Eu una scriu de tot ce imi vine .. inclusiv de iubirile mele :))) . Dar vorba ta , sa nu se ajunga aici "Nu-mi vii tu acum să-mi spui cum te-ai culcat cu Gigel, iar Gigel o avea mică şi nu i se BIIIPP "

    RăspundețiȘtergere

Zâmbeşte şi tastează!

 
Copyright (c) 2010 Zdrăngăneli and Powered by Blogger.